Başkan Büyükaslan:Allah Nasip Ederse 3.Döneme Hep Birlikte Yürüyoruz - Son Dakika
Güncel

Başkan Büyükaslan:Allah Nasip Ederse 3.Döneme Hep Birlikte Yürüyoruz

Başkan Büyükaslan:Allah Nasip Ederse 3.Döneme Hep Birlikte Yürüyoruz

Adıyaman Belediye Başkanı M.Necip Büyükaslan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan mitingi sonrası düzenlediği teşekkür yemeğine çok sayıda davetli katıldı.

17.09.2013 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Mimar Sinan Kültür Parkında düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı teşekkür yemeğinde bir konuşma yaptı. Konuşmada; Kadirşinas Adıyaman halkının bir kez daha Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına bastığını ifade ederek şunları söyledi;"Düzenlemiş olduğumuz teşekkür yemeğine hepinize katılmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Cumartesi günü Sayın Başbakanımız, çok muhtereme eşi ve kızlarıyla birlikte Bakanlarımız, çok sayıda milletvekilleri, belediye başkanları ve vatandaşlarımızın katılımıyla Adıyaman'da 810 milyon TL değerinde yüzlerce tesisin açılışı yapıldı. Açılış münasebetiyle Sayın Başbakanımızı büyük bir heyecanla bağrına basan ve bizi yalnız bırakmayan değerli hemşerilerimize ve yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" dedi.

2004 Yılındaki seçim öncesi söylentilere aldırış etmeden yoluna devam ettiğinin altını çizen Başkan Büyükaslan;

"2004 yılı seçimlerine ramak kalırken, Belediye Başkan adaylığı için benim ismim gündeme geldiğinde bazıları şunu dillendirdi: 'Necip Büyükaslan aday olamaz, aday olsa bile seçilemez, seçilse de Başkanlık yapamaz" dediler. Önce Sayın Başbakanımızın, sonra sizlerin sayesinde 10 yıldır Belediye Başkanıyım. Adıyaman tarihinde görülmeyen hizmetler Belediyemiz tarafından sizlere yapılmaktadır. 10 yıldır Belediye Başkanlığımız devam etmektedir. Şimdi ise Allah nasip ederse 3. döneme hep birlikte yürüyoruz. 10 yıl boyunca çok güzel hizmetler yaptık. Birçok hizmeti ilk defa biz başlattık. Fiziki belediyeciliği gerçekten başarıyla yürüttük. Yüzyıllarca devam edecek eserler bıraktık. Bunlardan birisi Adıyaman Kalesidir. Tek tek sayıp zamanınızı almak istemiyorum ama Belediye Başkanlığım döneminde şuna çok özen gösterdim. Benim dedelerim, benim babam bu topraklarda yaşadı. Bende bu topraklarda yaşadım. Yarın bizim evlatlarımızda bu topraklarda yaşayacak. Yapacağımız yollar, asfaltlar hepsi günün birinde unutulabilir ama unutulmayacak bir şey var: Oda insanların gönlüne girmektir. Asırlardır şu Adıyaman topraklarında bir kardeş gibi yaşadık. Kardeşlik ve barış havasını elimizden geldiği kadar güçlendirdik. Bırakacağım en güzel miras bu olsa gerek" dedi.

Başkanlığı sürece herkese eşit mesafede olduğunu belirten Büyükaslan;

"Benim bir siyasi kimliğim var, ama o kimlikle asla sahaya inmedim. Bana oy vermiş vermemiş, partilim olsun olmasın Cenab-ı Allah bizlere bu makamı nasip etmişse bütün kardeşlerimi kucaklamak mecburiyetindeyim. Çünkü ben Adıyaman'da yaşayan herkesin Belediye Başkanıyım. Siyasetim boyunca en acımasız rakiplerime karşı hep merhametli davrandım. Hep sevgiyle, hoşgörüyle karşılık verdim. Birçok gerçekleri dahi söylemedim. Yalanı, iftirayı asla yapmadım. Bu erdemlikte hiçbir zaman taviz vermedim. Çok güzel hizmetlerimiz oldu. Bu insani yönümüzle gönüllere girdiğimize inanıyorum. Bir çocuk yanıma geliyor ve 'Başkanım benim bir küçük kardeşim oldu. Fakiriz, bebek arabası alacak kadar paramız yok, bize bir bebek arabası alabilir misin' diyebiliyorsa, demek ki o çocuğunda kalbine girmişimdir.

Şunu unutmamak gerekir ki tanıtım çok önemlidir. Son 3-4 ay içerisinde yaptığımız hizmetlerin tanıtımına başladık. Özellikle Ramazan programlarımız Adıyaman'da bizimle başladı ama bu yılki Ramazan programları bir başkaydı. Yeni baştan Belediye ekiplerimizle bir heyecan oluşturduk. Birimlerimizi tek tek gezdik ve 'yaptığınız her hizmeti anlatı' dedik. Adıyaman'da bu konuşulmayınca olmuyor. Bakıyorlar fakat görmüyorlar. Görmeleri için konuşmak lazım diye düşlündük. Önce Belediyemiz, yakın çevremiz ve hep birlikte el ele verince hakikaten trendimiz hızlı bir şekilde yükselmeye başladı. Temmuz-Ağustos aylarında yapılan anketlerimiz çok güzel çıktı. Şuna inanıyorum. Otogar temelinin atılmasıyla inşallah bu oran yüzde 55-60'lara çıkacaktır. Cumartesi günkü açılış töreninde 800 küsur tesisin açılışı yapıldı. Bunların içinde Belediye olarak bizimde 43 tesisimiz vardı. Başta Mezarlık Camii, yeni İtfaiye Binamız, Su İşleri Binamız olmak üzere birçok tesisimiz vardı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Büyükaslan:Allah Nasip Ederse 3.Döneme Hep Birlikte Yürüyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement