Başbakan Erdoğan'ın Acı Günü - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan'ın Acı Günü

Başbakan Erdoğan\'ın Acı Günü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısı Kemal Mutlu hayatını kaybetti.

24.01.2013 13:00  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısı 84 yaşındaki Kemal Mutlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kemal Mutlu'nun cenazesi, yarın öğle vakti Kasımpaşa'daki Büyük Piyale Paşa Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kulaksız Mezarlığı'nda defnedilecek.

HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

Kemal Mutlu, rahatsızlığı nedeniyle bir ay önce Rize'nin Güneysu İlçesi'nden İstanbul'a götürülerek, tedavi altına alındı. Mutlu, bugün saat 11.30'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Evli ve 7 çocuk babası olan Kemal Mutlu'nun cenazesi, Cuma günü öğlen vaktinde İstanbul Kasımpaşa'da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Mutlu, Büyük Piyale Paşa Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kulaksız Mezarlığı'nda defnedilecek.

Bu arada, Kemal Mutlu'nun cenaze namazının Cami-i Kebir Camisi'nde kılınacağı duyurulmuştu. Mutlu'nun ailesi, görülen lüzum üzerine camiyi değiştirdi.

Kemal Mutlu'nun, Başbakan'ın Sarıkamış'ta şehit olan dedesi doğal olarak dayısının da babası Kemal Mutlu'nun ismini taşıdığı öğrenildi.

2011'DE ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ekim 2011'de de annesini kaybetmişti. Edoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, 30 Eylül'de karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetleriyle hastaneye kaldırılmıştı. Tenzile Erdoğan, 7 Ekim 2011'de yaşamını yitirmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan'ın Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement