ATA AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı! (ATA AÖF Final Sınavı Sonuçları) - Son Dakika
Güncel

ATA AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı! (ATA AÖF Final Sınavı Sonuçları)

ATA AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı! (ATA AÖF Final Sınavı Sonuçları)

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sonuçları açıklandı. Öğrencilerin dört gözle bekledikleri ATA AÖF final sınav sonuçlarıyla ilgili her şey haberimizde…

22.05.2019 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATA AÖF final sonuçları Erzurum Atatürk Üniversitesi tarafından açıklandı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi final sınavları 11 Mayıs Cumartesi ve 12 Mayıs Pazar günlerinde gerçekleştirildi. Sınava giren öğrenciler sınav soru ve cevaplarına bakarak sonuçlarını hesapladı. Peki ATA AÖF final sonuçlarını görmek için ne yapılmalı? Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarıyla ilgili detaylar haberimizde…

ATA AÖF FİNAL SONUÇLARI 2019 NASIL BAKILIR?

Erzurum Atatürk Üniversitesi ATA AÖF Bahar Dönemi final sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler Atatürk Üniversitesi'nin internet sitesinden öğrenci girişi yaparak ulaşabilir.

ERZURUM ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Öğrenciler, Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi ATA AÖF final sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilir.

Bunun için öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi'ne giriş yapmaları gerekmektedir. Ardından öğrencinin T.C. Kimlik No ve parola bilgilerini doğru bir şekilde doldurduktan sonra ATA AÖF OBS sistemine giriş yapılabilir.

Son Dakika Güncel ATA AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı! (ATA AÖF Final Sınavı Sonuçları) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement