Antalyasporlu Mehmet Sedef Yoğun Bakımda - Son Dakika
Güncel

Antalyasporlu Mehmet Sedef Yoğun Bakımda

Antalyasporlu Mehmet Sedef Yoğun Bakımda

Konya Havaalanı'nda kalbi sıkışan Medical Park Antalyasporlu Mehmet Sedef anjiyo oldu.

11.11.2013 14:31  Güncelleme: 15:36

Kalbine giden 2 damardan birinde pıhtılaşma olduğu belirlenen 26 yaşındaki Mehmet Sedef'in 2'nci defa anjiyo olabileceği açıklandı.

KALBİNDE SIKIŞIKLIK HİSSETTİ

Maçta rakibiyle çarpışan Mehmet Sedef, sahada tedavi olduktan sonra oyuna devam etti. Daha sonra soyunma odasına giden Mehmet Sedef, arkadaşlarıyla birlikte giyindi. Torku Konyaspor maçından sonra, 3 günlük izin için dağılan kırmızı beyazlı futbolculardan bir bölümü havalimanına giderken, bir bölümü de kafileyle Antalya'ya döndü.Konya Havaalanı'na giden futbolcular arasında yer alan Mehmet Sedef, uçağa binmeden önce kalbinde sıkışıklık hissetti. Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen Mehmet Sedef, hemen havaalanı doktoru tarafından muayene edildi.

UÇMASINA İZİN VERİLMEDİ

Doktorun uçuşuna izin vermediği Mehmet Sedef, havaalanına çağrılan 112 acil servis ambulansı ile Özel Medicana Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk muayenesi yapılan Mehmet Sedef'in kalp damar yollarında pıhtılaşma olduğu tespit edildi. Mehmet Sedef'e acil olarak anjiyo yapıldı.

Hala hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Mehmet Sedef'in durumu hakkında bilgi veren yakını Mehmet Tezel, şunları söyledi:

"Havaalanında rahatsızlanınca acil olarak hastaneye getirmişler. Burada kalp damar yollarında pıhtılaşma olduğu belirlenmiş. Acil olarak anjiyo yapılmış. Şu anda tedavisi devam ediyor. Hatta sosyal paylaşım sitesi 'Twitter'da öldüğü haberleri yayılmış. Doktorlar, öğleden sonra ikinci kez anjiyo olabileceğini söylediler. Biz de bekliyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyasporlu Mehmet Sedef Yoğun Bakımda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement