Naldo'nun oğlunun ve kayınpederinin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Naldo'nun oğlunun ve kayınpederinin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Antalyaspor'da forma giyen yıldız futbolcu Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi Pereira'nın ve kayınpederi Tilatti'nin hayatını kaybettiği trafik kazasının görüntüleri ortaya çıktı. Kazanın gerçekleştiği alandaki bir sitenin bahçesinde kaydedilen görüntülerde kavşağa hızla giren otomobilin, Tilatti'nin kullandığı otomobile çarptığı ve Davi Pereira'nın aracın camından fırladığı görülüyor.

28.12.2023 13:01  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereira'nın oğlu Davi Pereira (4) ile kayınpederi Walter Tilatti'nin (65) hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Kazanın gerçekleştiği alandaki bir sitenin bahçesinde kaydedilen görüntülerde; kavşağa hızla giren otomobilin, Tilatti'nin kullandığı otomobile çarptığı ve çarpmanın etkisiyle Davi Pereira'nın araçtan fırladığı görülüyor.

Naldo'nun oğlu ile kayınpederinin öldüğü kazanın görüntüsü ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

Antalya'da 7 Eylül'de Ferhat Karakaş'ın (23) kullandığı 34 FG 4053 plakalı otomobil, Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereira'nın kayınpederi İtalyan Walter Tilatti'nin kullandığı 07 ACP 207 plakalı otomobile yandan çarptı. Kazada Walter Tilatti ile Naldo Pereira'nın oğlu Davi Pereira ağır, Walter Tilatti'nin eşi Alexandra Nardy ile C.E. hafif yaralandı. Yoğun bakımda tedavi gören Davi Pereira kazadan 40 gün sonra, Walter Tilatti ise 66 gün sonra yaşamını yitirdi.

Naldo'nun oğlu ile kayınpederinin öldüğü kazanın görüntüsü ortaya çıktı

Tutuklanan sürücü Ferhat Karakaş hakkında hazırlanan iddianame, 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede, sanık Karakaş'ın 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçundan cezalandırılması talep edildi. Sanık Karakaş, ilk duruşmada, olay anında alkolün etkisinde olduğunu itiraf etti

Naldo'nun oğlu ile kayınpederinin öldüğü kazanın görüntüsü ortaya çıktı
Naldo\'nun oğlunun ve kayınpederinin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Naldo'nun oğlunun ve kayınpederinin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement