Antalya Özdilekpark'ta Renkli Defile - Son Dakika
Güncel

Antalya Özdilekpark'ta Renkli Defile

Antalya Özdilekpark\'ta Renkli Defile

Özdilekpark, 'Burada Moda Var' sloganıyla gelenekselleştirdiği moda etkinliklerinin bu yıl ikincisini gerçekleştirdi.

09.04.2013 14:34

İPEK TANRIYAR BAŞINDA TOPUKLU AYAKKABI TAŞIDI

Antalya'nın en alternatifli alışveriş merkezi Özdilekpark, 'Burada Moda Var' sloganıyla gelenekselleştirdiği moda etkinliklerinin bu yıl ikincisini gerçekleştirdi. Birbirinden ünlü mankenlerin katılımıyla düzenlenen Hakan Akkaya defilesiyle start alan "Özdilekpark Fashion Week", birbirinden renkli etkinliklerle 14 Nisan Pazar gününe dek sürecek. Defilede başında ayakkabı taşıyan manken İpek Tanrıyar kendisine simitçileri örnek aldığını söyledi.

Antalya'nın en alternatifli alışveriş merkezi Özdilekpark'ın geleneksel hale getirdiği '2. Özdilekpark Fashion Week' etkinlikleri "Burada moda var" sloganıyla, son dönemin en ünlü modacılarından Hakan Akkaya defilesiyle başladı. Antalya Özdilekpark Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen defileye; ünlü mankenler Ece Gürsel, İpek Tanrıyar, İlknur Soydaş, Şebnem Schaefer, Yunus Günçe ve Elif Ece Uzun'un da aralarında bulunduğu 16 manken katıldı. Mankenler podyumda birbirinden ünlü markaların 2013 İlkbahar-Yaz kreasyonlarını tanıttı. Defile, Antalyalıların büyük beğenisini topladı. Defilenin ardından ise bu kez DJ'ler sahne alarak müzik performansı eşliğinde dans partisi gerçekleştirdi.

İpek Tanrıyar: Simitçileri örnek aldım

Ünlü manken İpek Tanrıyar podyumda başının üzerinde taşıdığı ayakkabıyla Antalyalıların ilgi odağı oldu. Başının üzerinde taşıdığı ayakkabıyla ilgili olarak konuşan Tanrıyar, podyuma çıkmadan önce doğaçlama bir şekilde buna karar verdiğini belirterek, kendisine simitçileri örnek aldığını ifade ederek, " Simitçiler koskoca tepsiyi taşıyorsa ben de bir topuklu ayakkabıyı başımda taşıyabilirim" diyerek, ayakkabıyı başında taşımaya o anda karar verdiğini söyledi.

Ece Gürsel: Bu yıl evlenmek istiyorum

Defile sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü manken Ece Gürsel, evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini söyledi. Kendisi de Antalyalı olan Ece Gürsel, Antalya'da defileye çıkmanın kendisi için özel bir anlamı olduğunu belirtti. Gürsel, "Antalyalı hemşerilerimin huzuruna çıkmak beni çok mutlu etti" diye konuştu. Vücuduna yaptırdığı dövmelerle ilgili konuşan Ece Gürsel, onbeşinci dövmesinin kendi köpeğinin görüntüsü olacağını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antalya Özdilekpark'ta Renkli Defile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement