Antalya'da Kenevir ve Esrar Operasyonu: 248 Kök Kenevir ve 33 Gram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Kenevir ve Esrar Operasyonu: 248 Kök Kenevir ve 33 Gram Esrar Ele Geçirildi

Antalya\'da Kenevir ve Esrar Operasyonu: 248 Kök Kenevir ve 33 Gram Esrar Ele Geçirildi

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 2 şüpheli şahsın ormanlık alanda Hint keneviri yetiştirdiklerinin tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda, 248 kök kenevir bitkisi ve 33 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şüpheli tutuklandı, diğer şüpheli ise yakalama çalışmaları devam ediyor.

24.07.2023 10:10  Güncelleme: 10:11

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 248 kök kenevir bitkisi ve 33 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 2 şüpheli şahsın ormanlık alanda Hint keneviri yetiştirdiklerinin tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda şüphelilerin adreslerinde ve ormanlık alanlarda arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda; 248 kök kenevir bitkisinin ve 33 gram kubar esrar maddesinin ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 1 şüpheli şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan tutuklandığı diğer şüpheliyi ise yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Kenevir ve Esrar Operasyonu: 248 Kök Kenevir ve 33 Gram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement