Ahmet Çakar, adliyenin önünden fotoğraf paylaşıp, Büyükekşi'yi yine aynı yerden vurdu - Son Dakika
Spor

Ahmet Çakar, adliyenin önünden fotoğraf paylaşıp, Büyükekşi'yi yine aynı yerden vurdu

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Eski hakem Ahmet Çakar'a açtığı davanın ilk duruşması bügün görüldü. Duruşmada beraat eden Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Büyükeşi'yi yine sert eleştirdi. Çakar, "İstanbul Çağlayan Adliyesi, saat 10:10. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye "Bylockçu ve yalancı" dediğim için, çıktığım mahkemenin ilk duruşmasında beraat ettim. Şimdi tekrar haykırıyorum: "Mehmet Büyükekşi, sen hem Bylockçusun, hem de ağır bir yalancısın" ifadelerini kullandı.

07.05.2024 11:15

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, eski hakem Ahmet Çakar'a kendisi hakkında FETÖ'nün iletişim uygulaması Bylock'u kullandığına ve iki telefonunda da bulunduğuna dair ifadeleri sonrası dava açmıştı. Davanın ilk duruşması bugün görüldü.

"ŞİMDİ TEKRAR HAYKIRIYORUM"

Duruşmadan çıkar çıkmaz konuyla ilgili bir paylaşım yapan Çakar, Büyükekşi'yi yine ağır sözlerle eleştirdi. Çakar, " İstanbul Çağlayan Adliyesi, saat 10:10. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye "Bylockçu ve yalancı" dediğim için, çıktığım mahkemenin ilk duruşmasında beraat ettim. Şimdi tekrar haykırıyorum: "Mehmet Büyükekşi, sen hem Bylockçusun, hem de ağır bir yalancısın" ifadelerini kullandı.

Konu: ByLock! Ahmet Çakar, adliyenin önünden fotoğraf paylaşıp, Büyükekşi'yi yine aynı yerden vurdu
Konu: ByLock! Ahmet Çakar, adliyenin önünden fotoğraf paylaşıp, Büyükekşi'yi yine aynı yerden vurdu
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Ahmet Çakar, adliyenin önünden fotoğraf paylaşıp, Büyükekşi'yi yine aynı yerden vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement