Antalya Arşiv Savarona İddianamesi Hazır - Son Dakika
Güncel

Antalya Arşiv Savarona İddianamesi Hazır

Antalya Arşiv Savarona İddianamesi Hazır

Savarona Yatına Düzenlenen Fuhuş Operasyonuyla İlgili Soruşturmayı Tamamlayan Antalya Cumhuriyet Savcılığı'nın Hazırladığı İddianamede 6'sı Tutuklu 10 Sanık İçin Toplam 140 Yıldan 280 Yıla Kadar Hapis Cezası Talep Edildi.

23.11.2010 16:13

Savarona yatına düzenlenen fuhuş operasyonuyla ilgili soruşturmayı tamamlayan Antalya Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırladığı iddianamede 6'sı tutuklu 10 sanık için toplam 140 yıldan 280 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçen 28 Eylül'de Savarona yatına yönelik insan ticareti ve fuhuş operasyonu düzenlemiş, gözaltına alınanlardan Kazak işadamı T. A., Gündüz Akdeniz, M. Ç. E. A., H. E. ve Rus uyruklu E. B. tutuklanmıştı. Diğer 4 sanık ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Soruşturmayı yürüten Antalya Cumhuriyet Savcısı Yusuf Hakkı Doğan, iddianameyi hazırladı. 50 sayfalık iddianamede 'İnsan ticareti', 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma' ve 'Küçük yaşta çocuğa fuhuş yaptırmak' suçlamalarından 10 sanık hakkında toplam 140 yıldan 280 yıla kadar hapis cezası istendi. Sanıklar için istenen ceza, suçun türüne göre her bir suçlama için 3 ile 18 yıl arasında değişiyor. Savcılığın dün gönderdiği iddianameyi Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi inceleyecek. Mahkemenin kabul etmesi halinde dava açılacak.

Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na geçen günlerde 'şüpheli' sıfatıyla ifade veren armatör Kahraman Sadıkoğlu ile ilgili suçlamanın dosyadan ayrıldığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Arşiv Savarona İddianamesi Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement