Anka, 23 Ağustos 2013 Cuma Gündemi - Son Dakika
Güncel

Anka, 23 Ağustos 2013 Cuma Gündemi

Anka, 23 Ağustos 2013 Cuma Gündemi

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bağdat'taki temaslarının ardından İstanbul'a hareket ediyor.(Saat.09.-CHP Eskişehir Milletvekili Sühyl Batum'un babası Mehmet Sıtkı Sadık Batum için Şişli Camisi'nde ikindi)...

23.08.2013 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bağdat'taki temaslarının ardından İstanbul'a hareket ediyor. (Saat: 09.50)

-BATUM'UN CENAZESİ

-CHP Eskişehir Milletvekili Sühyl Batum'un babası Mehmet Sıtkı Sadık Batum için Şişli Camisi'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılınıyor. Cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılması bekleniyor. (Saat: 16.57)

-MHP LİDERİ BAHÇELİ AFYONKARAHİSAR'DA

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bolvadin Belediyesini ziyaret ediyor. Kaymak ve Eber Gölü Festivali'ne ve toplu açılış törenine katılıyor ve burada bir konuşma yapıyor. (Saat: 17.30/20.00)

-BAKAN KILIÇ VE BAKAN AVCI ESKİŞEHİR'DE

-Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, valiliği ziyaret ediyor. Temel atma ve açılış törenlerine katılıyorlar. (Saat: 15.15-17.15)

-BAKAN DAVUTOĞLU İNGİLTERE VE İTALYA'DA

-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Londra'daki temaslarının ardından Roma'ya geçiyor.

-BAKAN BAYRAKTAR TRABZON'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, sel felaketine maruz kalan bölgelerde incelemelerde Bulunuyor ve çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor. (Saat: 11.00-15.00)

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar TBMM'de bir basın toplantısı yapıyor. (Saat: 11.00/11.30/12.00)

-LÜBNAN'DA KAÇIRILAN PİLOTLAR

-THY'nin İstanbul- Beyrut seferini yapan uçuş ekibinden Pilot Murat Akpınar ve Yardımcı Pilot Murat Ağca'nın Lübnan'da kaçırılmasına ilişkin gelişmeler izleniyor.

-MISIR VE SURİYE'DEKİ GELİŞMELER

- Mısır ve Suriye'de yaşanan gelişmeler izleniyor. Türkiye-Suriye sınırındaki olaylar takip ediliyor.

-TEMMUZ AYI GİRİŞ ÇIKIŞ YAPAN VATANDAŞLAR AÇIKLANIYOR

-Kültür ve Turizm Bakanlığı, Temmuz ayı giriş çıkış yapan vatandaşları açıklıyor. (Saat: 11.00)

-AFAD'DA BASIN TOPLANTISI

-Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı(AFAD) Başkanı Fuat Oktay, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Türkiye Temsilcisi Carol Batchelor ile UNICEF Türkiye Temsilcisi Ayman Abulaban AFAD'da ortak basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30)

-CHP'Lİ TANKIKULU: O BELGELERİ AÇIKLAYACAK MISINIZ?

-CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada Mısır'daki darbenin arkasında İsrail olduğu yönündeki açıklamasında "O da Yahudi" şeklinde sözlerinin etnik kökenli ayrımcılık olduğunu belirterek, "Bu belgeleri Türkiye ve Dünya kamuoyu ile paylaşacak mısınız?" diye sordu.

İYİ GÜNLER DİLERİZ

---------------------------------

YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Anka, 23 Ağustos 2013 Cuma Gündemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement