AKP'li Eski Vekil Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

AKP'li Eski Vekil Hayatını Kaybetti

AKP\'li Eski Vekil Hayatını Kaybetti

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Mustafa Cumur, Samsun'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

13.05.2012 19:15  Güncelleme: 09:34

AK Parti eski Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Samsun'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada 1'i çocuk 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, Samsun-Ankara Karayolu 69. kilometresi Ladik ilçesi Toptepe mevkiinde saat 16.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Coşkun K. idaresindeki 06 TS 444 plakalı cip, Samsun'dan Ankara istikametine seyir ederken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Kazada, AK Parti Trabzon eski Milletvekili Mustafa Cumur, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan araç sürücüsü Coşkun K. ile 5 yaşındaki Nuri Yüksel, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Fazlı Yüksel ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı haber alan partililer ve yaralıların yakınları hastanelere akın etti.

BAŞBAKAN'DAN BAŞSAĞLIĞI

Gezi ve incelemelerde bulunmak amacıyla Trabzon'da bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a haber, Trabzon Valiliği'ni ziyareti sırasında verildi. Başbakan Erdoğan'ın, acı haberi alınca Cumur'un yakınlarını arayıp başsağlığı dilediğinde bulunduğu bildirildi.

ÖZGEÇMİŞİ

14 Ekim 1964'de Trabzon'un Kalkandere Köyü'nde doğan Mustafa Cumhur uzun süre Trabzon'da başta kuyumculuk olmak üzere serbest ticaretle uğraştı. Bir dönem Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Cumhur 22. ve 23. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekilliği yaptı. Lise mezunu olan ve orta düzeyde İngilizce bilen Cuhmur, evli ve 5 çocuk babasıydı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AKP'li Eski Vekil Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement