Ağrı'daki Polis Aracının Devrilmesi - Son Dakika
Güncel

Ağrı'daki Polis Aracının Devrilmesi

Ağrı\'daki Polis Aracının Devrilmesi

Patnos ilçesinde sigara kaçakçılığına yönelik operasyonda otomobilin devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Emin Karataş için tören düzenlendi.

09.10.2012 15:51

Patnos ilçesinde sigara kaçakçılığına yönelik operasyonda otomobilin devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Emin Karataş için tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene, şehit polis Karataş'ın ailesi, yakınları, Ağrı Vali Yardımcısı Mehmet Gökhan Zengin, Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, daire müdürleri, mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Yardımcısı Zengin, törende yaptığı konuşmada, olaydan duyduğu üzüntüyü ifade ederek, "Vatanını, devletini, memleketini, bayrağını koruyup bu uğurda hayatını kaybeden şahıslara verilen mertebelerin en yücesine kavuşan polis kardeşimiz Mehmet Emin Karataş'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Bayram Coşkun da görevi başında şehit olan Karataş'ın en büyük mertebeyle onurlandırıldığını belirterek, "Geride kalan eşi ve 3 çocuğu bizim emanetimizdir. Emanetimize ben ve diğer meslektaşlarım gözümüz gibi bakacağız. Gözün arkada kalmasın meslektaşım" diye konuştu.

Şehit polis memuru Karataş'ın eşi Nilüfer Karataş, tören sırasında kendisine baş sağlığı dileyen Zengin ve Coşkun'a sarılarak ağladı.

İlçe Müftüsü Abdulvahap Şakrak'ın yaptığı duanın ardından Karataş'ın cenazesi karayoluyla Ağrı'ya gönderildi.

Şehit polisin cenazesinin saat 16.30 uçağıyla Ağrı Havaalanı'ndan Ankara'ya gönderileceği öğrenildi.

Muhabir: İdris Emre Savman/ Selami Küçükoğlu

Yayıncı: Emine Konuk - AĞRI

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'daki Polis Aracının Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement