Acun'un Gülmekten Kopartan Anısı - Son Dakika
Güncel

Acun'un Gülmekten Kopartan Anısı

Acun\'un Gülmekten Kopartan Anısı

Acun Ilıcalı, muhabirlik anılarını anlatırken bir ara adeta gülmekten kendinden geçti.

04.09.2012 10:09  Güncelleme: 11:08

Kanaltürk'ün yeni spor programı Top Bizde televizyon dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Göktuğ Sevinçli, Sergen Yalçın ve Bilgin Gökberk'in katıldığı programın dün geceki konuğu Star TV'ye transferi ile gündem değiştiren ünlü yapımcı Acun Ilıcalı oldu.

ACUN'DAN MUHABİRLİK ANILARI

Futbol dünyasındaki gelişmelerin ve transferlerin konuşulduğu programda söz eninde sonunda spor-magazin muhabirliği de yapmış olan Acun Ilıcalı'nın mesleğe başladığı yıllara geldi.

Beşiktaş muhabiri olarak gazete ve televizyonların spor servislerinde görev alan ve Sergen Yalçın ile o günlerden tanışan Ilıcalı, birbirinden heyecanlı hikayeleri ekran başındaki izleyicileriyle paylaştı.

GÜLME KRİZİNE GİRDİ

Ilıcalı, bilgisayarda oynamak için uykusuz geçen gecelerin ardından gelen çalışma saatlerinde yaşadıklarını anlatırken bir ara adeta gülmekten kendinden geçti.

İşte o anılardan biri:

Gazetede uyumak için yer arayan Ilıcalı, Hürriyet gazetesinin arşivinde kendine yatacak bir yer bulduğunu, bir gün müdür tarafından yakalandığını; bunun üzerine de Arena programının ofisinde masanın altında uyuduğunu anlatan Ilıcalı, Hürriyet Medya Towers'ın güvenlik toplantısının içinde kaldığını anlattı.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Acun'un Gülmekten Kopartan Anısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement