Şirvanlı Coşkun Ailesinin Evini Valilik Tamamlayacak - Son Dakika
Genel

Şirvanlı Coşkun Ailesinin Evini Valilik Tamamlayacak

Şirvanlı Coşkun ailesinin evini valilik tamamlayacakSİİRT - Siirt'in Şirvan ilçesinde baba ve iki oğlunun hayatını kaybettiği, anne ve 4 çocuğun ise yaralandığı göçükte kalan ailenin taşınma hazırlığı yaptığı ancak sıva işlerinin bitirilmesini beklediği yeni evlerini valilik tamamlayacak.

01.12.2017 15:22

Şirvanlı Coşkun ailesinin evini valilik tamamlayacak

SİİRT - Siirt'in Şirvan ilçesinde baba ve iki oğlunun hayatını kaybettiği, anne ve 4 çocuğun ise yaralandığı göçükte kalan ailenin taşınma hazırlığı yaptığı ancak sıva işlerinin bitirilmesini beklediği yeni evlerini valilik tamamlayacak. Şirvan Kaymakamlığı ise aileye sosyal ve psikolojik destek verecek.

Siirt'in Şirvan ilçesi Soğanlı köyünde dün Coşkun ailesinin yaşadığı toprak evin çökmesi sonucu baba Cemal Coşkun ile oğulları Yusuf ve Ömer hayatını kaybetmiş, anne Cemile ile çocukları

Gamze (2), Sinan (9), Zeynel ve Büşra yaralanmıştı. Hayatını kaybeden baba ve oğullarının cenazeleri, Siirt Devlet Hastanesinde yapılan otopsilerinin ardından dün getirildikleri köy mezarlığında defnedilmişti. Göçüğün ardından ailenin çöken evlerinin yanında yeni bir ev yaptırdığı ve bu evin kapı-pencereleri ile iç ve dış sıvası için 25-30 bin TL gerektiği için tamamlayamadığı belirtilmişti.

Göçüğün ardından durumu öğrenen Siirt Valiliğinin, Coşkun ailesinin evinin tamamlayacağı ve Şirvan Kaymakamlığının da aileye sosyal ve psikolojik destek vereceği öğrenildi.

Şirvanlı Coşkun Ailesinin Evini Valilik Tamamlayacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Şirvanlı Coşkun Ailesinin Evini Valilik Tamamlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement