Bolu'da iki ayrı bölgede orman yangını çıktı - Son Dakika
Dünya

Bolu'da iki ayrı bölgede orman yangını çıktı

Bolu\'da iki ayrı bölgede orman yangını çıktı

Bolu'nun Göynük ilçesine bağlı Güneyçalıca köyünde başlayan orman yangınına ekipler müdahale ederken, yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Tepebaşı köyünde başka bir orman yangını daha çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Bolu Valisi Erkan Kılıç, her iki bölgeye de takviye helikopterlerin sevk edildiğini ve yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığını belirtti.

16.08.2023 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Göynük ilçesine bağlı Tepebaşı köyünde sabah saatlerinde elektrik hattından kaynaklı başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Dün sabah saatlerinde başlayan Güneyçalıca köyündeki orman yangını ise havadan ve karadan müdahale edilerek kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Bolu'nun Göynük ilçesine bağlı Tepebaşı köyünde saat 06.34 sıralarında elektrik hattından kaynaklı başlayan orman yangını kontrol altına alındı. 6 saatte kontrol altına alınan orman yangının alevleri söndürüldü ve soğutma çalışması yapılıyor.

Güneyçalıca köyündeki yangın devam ediyor

Göynük ilçesine bağlı Güneyçalıca köyünde dün sabah saatlerinde yamaç arazinin bulunduğu alanda çıkan orman yangını devam ediyor. 3 helikopter ve 1 yangın söndürme uçağıyla havadan yapılan müdahale havanın kararmasıyla sona ererken karadan ekipler çalışmayı sürdürdü. Sabah erken saatlerde orman yangınının devam ettiği bölgeye gün ağarınca helikopterlerle müdahale yeniden başladı. Yangını kontrol altına almak için ekipler 1 gündür canla başla mücadele ediyor. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Bolu'da iki ayrı bölgede orman yangını çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement