Little Caesars, Eskişehir'deki İlk Şubesini Açtı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Little Caesars, Eskişehir'deki İlk Şubesini Açtı

Little Caesars, Eskişehir\'deki İlk Şubesini Açtı

Türkiye'de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars, geçen sene başlattığı büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor.

21.12.2015 17:29

Türkiye'de başta nefis kenar olmak üzere pizza sektöründeki pek çok yeniliğin mucidi Little Caesars, geçen sene başlattığı büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor. Türkiye'nin birçok noktasında tüketicilerle buluşan Little Caesars, şube ağına şimdi de Eskişehir'i ekledi.

Türkiye'de 1996'dan bu yana Çelebi Holding güvencesi altında faaliyet gösteren Little Caesars'ın Eskişehir'deki ilk şubesini 16 Aralık'ta açtı. Şube, gece 02.00'ye kadar Eskişehirlilere hizmet verecek.

Little Caesars'ın Eskişehir şubesi için düzenlenen açılış törenine Little Caesars Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Gökdoğan, Eskişehirliler ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Eskişehirlilerle lezzetlerini buluşturan Little Caesars, ilk günden pizza severlerden büyük ilgi gördü.

Açılış kurdelesinin kesilmesi ardından bir konuşma yapan Little Caesars Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Gökdoğan, "Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Muğla ve Tekirdağ'da yer alan geniş şube ağımıza Eskişehir'i de eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sene başından bu yana farklı şehirlerde tüketicilerle buluşmak için çalışıyoruz. Çok yakında Gaziantep, Balıkesir, Kayseri ve Şanlıurfa 'da hazırlıkları devam eden şubelerimizi açacağız. Yeni şubelerimiz için yaklaşık 4 milyon dolarlık bir yatırım yapmayı planladık. Bu illerin dışında Edirne, Adapazarı, Adana ve Antalya gibi farklı kentlerde de yeni şubeler açmayı hedefliyoruz. Eskişehir de öncelik verdiğimiz lokasyonlardan biri idi" dedi.

ABD Michigan'da 1959'da Mike ve Marion Ilitch tarafından kurulan, bugün dünya üzerinde 28 ülkede, 5 binin üzerinde restoran sayısına ulaşan Little Caesars'ın ülkemizde son iki yıldır çok başarılı bir büyüme grafiği çizdiğini anlatan Gökdoğan, "Geçen yıl önemli başarılara imza attık. Bir önceki yıla göre satış alanında yüzde 32'lik bir büyüme sergiledik. Tüm dünyadaki Little Caesars'lar arasında en çok satış yapan 5 ülkeden biri olduk. Şirket olarak yılsonunda hem satış hem şubeleşmede yüzde 20'nin üzerinde bir büyüme hedefliyoruz" dedi.

Türkiye'deki istikrarlı büyümesinde, franchise sisteminin büyük rolü olduğunu belirten Gökdoğan, "Geçtiğimiz yıla kadar şubelerimizin 4'te 1'i franchisee'lerimiz tarafından işletilirken, bu sene yaptığımız atılımla bu oranı yüzde 60'a çıkardık. Anadolu'da büyümek için yeni kentlere odaklandık. Yeni kentler için 370.000 - 400.000 TL arasında değişen bir yatırım maliyeti belirledik. Little Caesars gibi global bir markaya yatırım konusunda da oldukça olumlu geri dönüşler aldık. Yurt içinde yeni yatırımcılarla büyüme hızımızı daha da artırarak 2018 - 2019 itibariyle 300 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Little Caesars'ın rakiplerinden ayrışan en büyük farkının taze, doğal ve günlük pizza hamuru, sezon mahsulü domates sosu ve güvenilir ürünlerle yaptıkları pizzaları ile tüketiciye sunduğu ürünlerinin hiçbir sürecinde kızartma ekipmanı kullanmamaları olduğunu belirten Gökdoğan, "Sağlık ve lezzet bizim belirleyici kriterimiz. Annelerimizin evde yaptığı gibi günlük hamur ve Little Caesars'ın çok özel formülünden gelen lezzet ile pizzalarımız kendi tutkunlarını oluşturuyor. Açtığımız yeni şube ile Eskişehir gibi çağdaş ve yenilikçi bir noktada Little Caesars'ın enfes lezzetini Eskişehirliler çok çabuk fark edecek. Böylesine genç nüfusa sahip bir kentte olmaktan çok mutluyuz. Eskişehir'in ülke hedeflerimize yansıtacağı katkı bizim için ayrı bir önem taşıyor" dedi.

Little Caesars ve yatırım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için 0 (212) 604 14 14 no'lu telefon aranabilir ya da www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Little Caesars, Eskişehir'deki İlk Şubesini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement