Babasına yaşattıkları kamerada! Bıçakla kendisine saldıran evladından işte böyle kurtulmuş - Son Dakika
3.Sayfa

Babasına yaşattıkları kamerada! Bıçakla kendisine saldıran evladından işte böyle kurtulmuş

Şişli'de madde bağımlısı olduğu ileri sürülen gencin, kendisine para vermediği için tartıştığı babasına saldırdığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kriz geçirdiği öğrenilen gencin bıçakla babasına saldırdığı, birlikte yere düştüğü ve babasının da eline demir çubuk alarak kendisini savunduğu görüldü. Oğlundan kurtulan adamın kendini camdan aşağıya sarkıtıp indirildiği anlar da kameralar tarafından anbean kaydedildi.

04.04.2023 10:30  Güncelleme: 11:46

Şişli Merkez Mahallesi'nde dün saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Bulut T. (28) babasına ait iş yerine gelerek para istedi. Babası Ziya T.'nin para vermek istememesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Kavga esnasında babasının kafasında cam bardak kıran Bulut T., eline geçirdiği askılıklarla da Ziya T.'ye vurmaya devam etti.

CAMDAN SARKTI, POLİSLER KURTARDI

Baba T., oğlunun elinden kurtulmak için can havliyle iş yerinin penceresine koşup pencereden sarktı. Ziya T., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kurtarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan Ziya T. Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisi gören Bulut T. ise iş yerinin kapısını içeriden kilitleyerek pencereye çıktı.

Evlat dehşetinin görüntüleri ortaya çıktı! Bıçakla saldıran oğlundan kurtulup aşağıya böyle sarkmış

ÖZEL HAREKAT DEVREYE GİRDİ

İntihar edeceğini söyleyen T.'yi ikna etmeye çalışan polis, başarılı olamayınca olay yerine Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri sevk edildi. Şişli İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan'ın koordinesinden düzenlenen operasyonda özel harekat polisleri, iş yerinin kapısı koçbaşıyla kırdıktan sonra içeriye girerek Bulut T.'yi etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan Bulut T. sağlık kontrolünden geçirilmesi sonrasında emniyete götürüldü.

Evlat dehşetinin görüntüleri ortaya çıktı! Bıçakla saldıran oğlundan kurtulup aşağıya böyle sarkmış

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan baba ve oğlu arasında yaşanan o dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, bıçakla cama çıkan genç ile babası mankenlerle beraber yere düşüyor. Bıçak olan elini havaya kaldıran genç babasına doğru hamle yapıyor. Babası da elindeki demir çubukla kendini savunuyor. Gencin bıçağı sallaması üzerine babası da çubukla gence vuruyor. Gencin uzaklaşması üzerine baba kendini camdan sarkıtıyor. Aşağıda bekleyen polis ekipleri ve vatandaşlar ise adamı indiriyor.

Evlat dehşetinin görüntüleri ortaya çıktı! Bıçakla saldıran oğlundan kurtulup aşağıya böyle sarkmış
Babasına yaşattıkları kamerada! Bıçakla kendisine saldıran evladından işte böyle kurtulmuş
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Babasına yaşattıkları kamerada! Bıçakla kendisine saldıran evladından işte böyle kurtulmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Nuray Yigit: nasıl bir ülke olduk çogu genç madde bağımlısı çoğunda silah her gün insan öldürülüyor 24 0 Yanıtla
  • Mehmet Pamuk: Böylelerini özel odalara koyup en az bir sene kapatacaksin bakiminida ailesi yapacak ya o adamı oldurseydi 19 3 Yanıtla

Advertisement