Polise Şikayete Giden Akrabasına Kızıp Kendini Astı, Polis Son Anda Kurtardı - Son Dakika
3.Sayfa

Polise Şikayete Giden Akrabasına Kızıp Kendini Astı, Polis Son Anda Kurtardı

Polise şikayete giden akrabasına kızıp kendini astı, polis son anda kurtardı Kendisini polise şikayet eden akrabasına kızdı, uzatma kablosuyla kendini astı 'Polise gidersen kendimi asarım' dedi ve astı, polis ölmek üzereyken son anda kurtardı Polis kabloyu bıçakla keserek ölmek üzere olan...

03.06.2017 10:05  Güncelleme: 10:25

Polise şikayete giden akrabasına kızıp kendini astı, polis son anda kurtardı
Kendisini polise şikayet eden akrabasına kızdı, uzatma kablosuyla kendini astı
'Polise gidersen kendimi asarım' dedi ve astı, polis ölmek üzereyken son anda kurtardı
Polis kabloyu bıçakla keserek ölmek üzere olan Halil Yüksel'i son anda kurtardı
Olayın tanıklardan komşu Mustafa Aydemir isimli genç: "Nefes almaya çalışıyordu ama alamıyordu. Polis abi bıçakla kabloyu kesti"

ANTALYA - Antalya'da akrabasının kendisini polise ihbar etmesine sinirlenen Halil Yüksel, kendini priz uzatma kablosuyla evinin tavanına astı. Ölmek üzere olan Yüksel'i polis, kabloyu keserek son anda kurtardı.
Olay, Kepez ilçesi Avni Tolunay Mahallesi 4555 sokaktaki 47 yaşındaki Halil Yüksel ait bir müstakil bir evde gece 01.10 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, eşinden 10 yıl önce ayrılan Ş. Yüksel, 2 çocuğuyla birlikte eski eşinin kuzeni olan Halil Yüksel ile birlikte yaşamaya başladı. İddialara göre Halil Yüksel, bir süredir evden ayrılmak isteyen Ş. Yüksel'i, ayrılmama konusunda tehdit etmeye başladı. Tehditlerden bunalan kadın, polise başvuracağını söyledi. Bunun üzerine Yüksel, 'Gidersen kendimi asarım' diyerek, Ş. Yüksel'i bu sefer kendisini öldürmekle tehdit etti. İntihar tehdidine de aldırmayan Ş. Yüksel, oğlu H. Yüksel ile birlikte polise başvurarak, birlikte yaşadığı eski eşinin kuzeni Halil Yüksel'i şikayet etti.
Omuzlayıp kabloyu kestiler
Bunun üzerine polis, ifadesini almak üzere Halil Yüksel'in oturduğu eve geldi. Kapıyı aralayan 2 polis memuru, Yüksel'in kendini priz uzatma kablosuyla tavana astığını gördü. Yüksel'in çırpındığını gören polislerden birisi hemen Yüksel'i omuzlayarak yukarı kaldırırken, diğer polis de mutfaktan bulduğu bir bıçakla uzatma kablosunu kesti. 112 ekiplerinden destek isteyen polis, nefes nefese kalan Yüksel'in rahat nefes alabilmesi için sırt üstü yatırdı. Bu sırada diğer bir polis de, annesiyle birlikte emniyette ifade veren H. Yüksel'i telefonla arayarak, babasının kuzeninin intihar ettiğini söyledi. H. Yüksel de eve gelerek, olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ise, yerde uzanan Halil Yüksel'e nefes alabilmesi için uzun süre müdahalede bulundu. Buradaki ilk müdahalenin ardından ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Yüksel'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
"Nefes almaya çalışıyordu ama alamıyordu"
Olayın tanıklardan komşu Mustafa Aydemir isimli genç, "Polis Halil Yüksel'in evini sordu ben de gösterdim. Daha sonra kapıyı araladığımızda kendini astığını gördük. Nefes almaya çalışıyordu ama alamıyordu. Horulduyor gibi bir şeydi. Omuzladık, polis abi bıçakla kabloyu kesti" sözleriyle kurtarma anını anlattı.
Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Polise Şikayete Giden Akrabasına Kızıp Kendini Astı, Polis Son Anda Kurtardı

Polise Şikayete Giden Akrabasına Kızıp Kendini Astı, Polis Son Anda Kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polise Şikayete Giden Akrabasına Kızıp Kendini Astı, Polis Son Anda Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement