Minibüste 'ücret' tartışması, karakolda bitti - Son Dakika
3.Sayfa

Minibüste 'ücret' tartışması, karakolda bitti

- Minibüste 'ücret' tartışması, karakolda bitti Mersin'de 'ücret' vermedikleri için şoför ile anne ve oğlu arasında kavga çıktı Şoför, şahısların ücret vermedikleri gibi kendisine hareket ettiğini savunurken, anne de şoförün sadece ücret vermedikleri için kendilerini darp ettiğini iddia...

16.11.2020 13:16  Güncelleme: 14:56

- Minibüste 'ücret' tartışması, karakolda bitti

Mersin'de 'ücret' vermedikleri için şoför ile anne ve oğlu arasında kavga çıktı

Şoför, şahısların ücret vermedikleri gibi kendisine hareket ettiğini savunurken, anne de şoförün sadece ücret vermedikleri için kendilerini darp ettiğini iddia etti

MERSİN - Mersin'de 'minibüs ücretini vermedikleri için' şoför ile anne ve oğlu arasında çıkan kavga, karakolda bitti. Şoför, şahısların ücret vermedikleri gibi kendisine hareket ettiğini savunurken, anne de şoförün sadece ücret vermedikleri için kendilerini darp ettiğini iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, Adana'dan Mersin'e gelen 70 yaşındaki Ayşe Ç. ile oğlu 46 yaşındaki oğlu Veysel Ç., merkez Toroslar ilçesine bağlı Güneykent Mahallesinde E.K. idaresindeki bir minibüsüne bindi. Oradan merkez Akdeniz ilçesi Çocuk Esirgeme Kurumu ışıklarına kadar yolculuk yapan anne ve oğlu, 'ücret' vermeden minibüsten inmek istedi. Bunun üzerine şoför, parasını isteyince aralarında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya döndü. Her 2 tarafta karşılıklı birbirine vururken, olayda anne baygınlık geçirdi. Bölgede yaşayan vatandaşların ihbarı üzerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Baygınlık geçiren kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, oğlu ve şoför ise karakola götürüldü.

Karakolda ifadeleri alınan 2 tarafta olayın 'ücret' yüzünden çıktığını doğruladı. Şoför ifadesinde, "Anne ve oğlu Güneykent'te minibüse bindi. Ücret vermeden olayın olduğu yere kadar geldiler. Ben inecekleri zaman 'ücretinizi vermediniz' dediğimde, bana hem annesi hemde oğlu hakaret etti. Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı. Oğlu bana vurmaya kalkınca, bende kendimi savunmak için karşı hamle yaptım. O sırada araya giren annesine de dirseğim çarptı ve yere düştü. Hakkımdaki iddiaları kabul etmiyorum" dedi.

Hastanedeki tedavisinin ardından karakolda ifade veren anne ise paraları olmadığı için ücret vermediklerini söyledi. Ayşe Ç, "Şoför bizim üzerimize geldi. Hem beni hem de oğlumu darp etti. Bu yüzden şahıstan şikayetçiyiz" ifadelerini kullandı.

Her 2 tarafta karakoldaki ifadelerinin ardından, serbest bırakıldı.

Minibüste \'ücret\' tartışması, karakolda bitti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Minibüste 'ücret' tartışması, karakolda bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement