Mersin Erdemli'de düğün konvoyunda silah sesi ihbarı - Son Dakika
3.Sayfa

Mersin Erdemli'de düğün konvoyunda silah sesi ihbarı

Mersin Erdemli\'de düğün konvoyunda silah sesi ihbarı

Mersin Erdemli'de bir düğün konvoyunda silah sesine benzer sesi duyan vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. Polis, aracı tespit ederek yapılan incelemede, sesin silah değil değişiklik yapılan egzozdan geldiğini belirledi. Aracın sahibine 4 bin 64 TL para cezası uygulandı.

24.10.2023 12:20  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Erdemli'de bir düğün konvoyunda silah sesine benzer sesi geldiği ihbarını değerlendiren polis, aracı tespit etti. Araçta yapılan inceleme de polis, sesin silah değil değişiklik yapılan egzozdan geldiğini belirleyip sahibine 4 bin 64 TL para cezası uyguladı.

Alınan bilgiye göre, İlçe merkezinden geçen bir düğün konvoyundan silah sesine benzer ses duyan vatandaşları o anları kayda alıp durumu polise bildirdi. Bunun üzerine Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma yaparak önce düğünü tespit etti. Yapılan inceleme de silah sesini andıran sesin eski model bir araçtan geldiği belirlendi. Aracın sahibine ulaşan polis, Karayolları Trafik Kanunun 32/3 maddesi gereğince mevzuata aykırı şekilde teknik değişiklik yapılarak çevreye rahatsız vermesinden dolayı 4 bin 64 TL ceza işlem uyguladı.

Araçtaki teknik değişikliğin kaldırılması için muayeneye de sevk edildiği öğrenildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mersin Erdemli'de düğün konvoyunda silah sesi ihbarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement