Sevgilileriyle Gezebilmek İçin Aracını Gasp Edip Taksiciyi Öldürmüşler - Son Dakika
3.Sayfa

Sevgilileriyle Gezebilmek İçin Aracını Gasp Edip Taksiciyi Öldürmüşler

Sevgilileriyle Gezebilmek İçin Aracını Gasp Edip Taksiciyi Öldürmüşler

Konya'da 15 gün önce kaybolan taksi şoförü Ramazan Işık'ı, sevgililerinin yanına gitmek isteyen cezaevi firarisi Murat E. ve arkadaşı öldürüp göle atmış.

27.02.2016 12:01  Güncelleme: 17:34

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde 15 gün önce kaybolan taksi şoförü 23 yaşındaki Ramazan Işık'ın, başka şehirlerde yaşayan sevgililerinin yanına rahat bir şekilde gidebilmek için aracını gasp etmek amacıyla cezaevi firarisi 26 yaşındaki Murat E. tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldükten sonra, arkadaşı 25 yaşındaki Hüseyin D. ile birlikte dereye atıldığı ortaya çıktı. Işık'ın cesedi ilçeye yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki dereden çıkarılırken, adliyeye sevk edilen zanlılar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis tarafından yapılan soruşturmada taksi şoförü Işık'ı, çağırınca gelmez diye Hüseyin D.'nin sevgilisinin telefonla arayarak zanlıların bulunduğu adrese yönlendirdiği belirlendi.

KAYBOLDUKTAN 3 GÜN SONRA TAKSİSİ GEBZE'DE BULUNDU

Olay, 12 Şubat tarihinde meydana geldi. Taksicilik yapan 26 yaşındaki Ramazan Işık'ın, eve dönmemesi üzerine hayatından endişe eden ailesi kaybolduktan 2 gün sonra durumu polise bildirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Işık'ın ortadan kaybolmasından 3 gün sonra da kullandığı taksi Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir kamyon garajında terk edilmiş olarak bulundu. Araçta yapılan incelemede şoför koltuğunda kan izlerine rastlandı.


TAKSİYE EN SON ZANLILAR BİNMİŞ

Ramazan Işık'ın öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri araştırma başlattı. Emniyete ait MOBESE ve iş yerlerinin güvenlik kameraları incelemeye alındı. Aracın ilçedeki yol güzergahı tespit edilirken Ilgın ilçesine doğru çıkış yaptığı belirlendi. Yol güzergahında bulunan 6 ildeki yaklaşık 300'e yakın Mobese ve güvenlik kamerası incelemeye alındı. Bu arada görgü şahitlerinin ifadesi sonrasında ise taksiye son olarak uyuşturucu madde bağımlısı ve cezaevi firarisi olduğu belirlenen Murat E. ve arkadaşı Hüseyin D.'nin bindiği tespit edildi.

ANNESİ FİRARİ OĞLUNU POLİSE İHBAR ETMİŞ

Zanlıları yakalamak için çalışma başlatan polis, Murat E.'nin kaybolan taksiciye ait aracın bulunduğu gün ilçeye geldiğini belirledi. Annesinin de ikamet kurşunlama suçundan Dilovası Yarı Açık Cezaevi'nden yaklaşık bir ay önce firar eden oğlunu yakalanması için polise ihbar ettiğini tespit etti. Murat E.'yi fiziki takibe alan polis yapılan teknik takip sonucu da diğer zanlı Hüseyin D.'nin Antalya'da sevgilisinin yanında olduğunu belirledi. Eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, Murat E.'yi Kadınhanı ilçesindeki evinde Hüseyin D.'yi ise Antalya'daki sevgilisinin evinde yakalayarak gözaltına aldı.

SEVGİLİLERİYLE RAHATÇA GEZEBİLMEK İÇİN TAKSİYİ GASP ETMİŞLER

Uyuşturucu madde bağımlısı olan zanlıların polisteki ifadelerinde suçlarını itiraf ettiği öğrenildi. Olay günü evde çakmak gazı çektiklerini anlatan Murat E.'nin polise "Cezaevi firarisi olduğum için rahat bir şekilde dışarıya çıkamıyordum. Yakalanma korkum olduğu için de kimse görmesin diye evimize sürekli bahçe duvarından atlayarak ve pencereden giriyordum. Hüseyin ile her istediğim yere rahat bir şekilde gidemiyordum. Bir aracın bu sorunumuzu çözeceğini düşündük. Olay günü evde çakmak gazı çekerken arkadaşım Hüseyin cep telefonu ile Antalya'daki sevgilisini aradı. Ben de cep telefonunu elinden alarak ilçedeki taksi şoförü Ramazan Işık'ın telefon numarasını verdim ve evin bulunduğu adrese çağırmasını istedim. Hüseyin yola çıkıp gelen taksideki şoförün yanına binerken, ben de elimdeki tüfekle duvardan atlayarak aracın yanına gittim ve arka koltuğa bindim. Şoföre ilçe içi tarifesi olan 5 lirayı verdikten sonra hareket etti. Çevre yoluna çıktığımız sırada kız arkadaşımın da bulunduğu Dilovası'na gitmek istediğimizi söyledim. Kabul etmeyince av tüfeği ile sırtından ateş ettim. Kanlar içerisinde kalan şoför öldü. Ardından ilçeye yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Ilgın ilçesine bağlı Zaferiye Mahallesi'ndeki dere kenarına gittik. Şoförü araçtan çıkarıp cüzdan ve cep telefonlarını aldıktan sonra dereye attık. Sonra da ilçeden ayrıldık." şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Zanlılara yaptırılan yer gösterme sonrası taksi şoförü Ramazan Işık'ın cesedi Ilgın ilçesine bağlı Zaferiye Mahallesi'ndeki dereden çıkartılarak, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Gasp ve tasarlayarak adam öldürme suçundan dün adliyeye sevk edilen Murat E. ve Hüseyin D. ise çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sevgilileriyle Gezebilmek İçin Aracını Gasp Edip Taksiciyi Öldürmüşler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • gakgoş: asın o pislikleri memlekete ne faydaları olur ki. memlekete zararları olur 28 1 Yanıtla
  • Cesur: Insan Öldürmek bu kadar kolay mı, sebebe bak" sevgililerinin yanına gitmek içinmiş" Bunlar insanlıktan çıkmış Tek çözüm İDAM dinen de çözüm budur. 26 1 Yanıtla
  • goreceksiniz.: Bu ulkenin kurtulusu akp nin gitmesine baglidir.az kaldi .onlar turkiyeyi bolmeden kendileri bolunup gidecekler.sonra hepsi dogru silivriye yallah.bu ulkeye suc isleme ozgurlugunu getiren akp dir. 10 11 Yanıtla
  • Ölenin suçu neydi: CEZA KANUNU YENİDEN DÜZENLENMİ....İnsan öldürmek basit olmamamalı...EN AZ 30 yıl indirimsiz içeride kalmalı ki CAYDIRICI olsun ..Bu kişiler 14 yıl SONRA ARAMIZDA.....Toplum çöktü cezaların niteliksiz olmasından...Hukukçular NEREDE ...Konferans salonlarında bunun çözümünü bulamazsınız....HALK ARASINA İNİN BİRAZ...Deve kuşu misali KAFANIZI Kuma gömme yin 17 0 Yanıtla
  • Bulent: İçinden bu adamların hakkı idam değil diyebilen varsa oda en bu yaşama değer vermeyen mahlukatlar kadar suçludur. 7 2 Yanıtla
  • rrrrr: Rahmetli 23 yaşındamı 26 yaşındamı 0 0 Yanıtla

Advertisement