Rusya uyruklu kadın, kendi halinde oturan kediye böyle tekme attı - Son Dakika
3.Sayfa

Rusya uyruklu kadın, kendi halinde oturan kediye böyle tekme attı

Rusya uyruklu kadın, kendi halinde oturan kediye böyle tekme attıANTALYA Antalya'da bir sitede yaşayan Rusya uyruklu kadın kendi halindeki kediye tekme attığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

16.01.2023 14:35  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya uyruklu kadın, kendi halinde oturan kediye böyle tekme attı

ANTALYA Antalya'da bir sitede yaşayan Rusya uyruklu kadın kendi halindeki kediye tekme attığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Alanya ilçesi Mahmutlar mahallesinde meydana geldi. Bir sitede yaşayan Rusya uyruklu kadın lobide oturma grubunun üzerinde oturan kediye tekme attı. Kendi halinde oturma grubu üzerindeki kediye kadının vurduğu anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Olayı gören hayvanseverler görüntüleri sosyal medyada paylaşması üzerine tepkilere neden oldu. Alanya'da bu tarz olaylarla karşılaştıklarını ifade eden hayvansever Mehmet Ergün, yabancı uyruklu kişiler arasında hayvanseverlerinde olduğunu kaydetti. Hayvanseverler olarak hayvan haklarını ihlal eden kişiler ile mücadele ettiklerini vurgulayan Ergün, yabancı uyruklu kadının kediye vahşice tekme attığını söyledi. Kedinin tedavisinin yapıldığını ve durumunun iyi olduğunu belirten Ergün, "Tekme sonucu kedi yaralandı. Bununla ilgili olarak sosyal medyada duyulması sonrası tepkilere yol açtı. Olayı yabancı uyruklu bir vatandaş keyfi olarak yapmıştır. Kendi halinde oturan kediye ayağını uzatarak sert bir şekilde vurmuştur. Kedinin de tedavisi yapıldı. Sağlık durumu iyi" dedi.

Rusya uyruklu kadın, kendi halinde oturan kediye böyle tekme attı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Rusya uyruklu kadın, kendi halinde oturan kediye böyle tekme attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement