Flört uygulamasından tanıştığı kişileri dolandıran şüpheliler yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Flört uygulamasından tanıştığı kişileri dolandıran şüpheliler yakalandı

Flört uygulamasından tanıştığı kişileri dolandıran şüpheliler yakalandı

Antalya'da flört uygulamasından tanıştığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulamasının şifrelerini öğrenen 1'i kadın 3 şüpheli, hesaplardaki parayı ve bankadan çektikleri kredileri kendi hesaplarına aktardı. Mağdurları 2 milyon lira dolandıran şüpheliler gözaltına alındı.

23.03.2024 17:55  Güncelleme: 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, flört uygulamasından tanıştığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulamasının şifrelerini öğrenen 1'i kadın 3 şüpheli, hem hesaplardaki parayı hem de bankadan çektikleri kredileri kendi hesaplarına aktardı. Mağdurları 2 milyon lira dolandırılan şüpheliler, gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

FLÖRT UYGULAMASINDA TANIŞIP GÜVEN SAĞLADI

Konyaaltı ilçesinde yaşayan S.Y. adlı kadın ve T.K. ile F.U. isimli 2 erkek arkadaşının, flört uygulamasından çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edildi. S.Y. flört uygulamasını kullanıp tanıştığı ve güven sağladığı kişilerin cep telefonu ve mobil bankacılık uygulaması şifrelerini öğrendi. Araç dışında bir yerde buluşmayan S.Y.'yi her buluşmaya çıktığında da T.K. ve F.U. yakından takip etti.

Flört uygulamasından tanıştıkları kişileri 2 Milyon lira dolandıran 3 şüpheli yakalandı

BANKA ŞİFRELERİNİ ÖĞRENİP TELEFONLARINI ÇALDI

Fırsat bulduğunda telefon ve bankacılık şifrelerini öğrendiği kişilerin cep telefonlarını çalan S.Y. araçtan kaçıp izini kaybettirdi. Çalınan telefonlardan kişilerin banka hesaplarındaki parayla, yine aynı banka üzerinden çekebilecekleri miktarda çektikleri krediyi kendi hesaplarına gönderen ve bu şekilde çok sayıda kişiyi mağdur eden şüpheliler, yaklaşık 2 milyon lirayı kendi hesaplarına aktardı.

Flört uygulamasından tanıştıkları kişileri 2 Milyon lira dolandıran 3 şüpheli yakalandı

2 MİLYON LİRALIK VURGUNDAN SONRA KAÇTILAR

Şikayetler üzerine takibe alınan 3 şüphelinin İzmir'e kaçtığı belirlendi. Antalya Emniyeti Konyaaltı Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Bürosu ekipleri, İzmir'e gidip şüphelileri eş zamanlı operasyonla bulundukları adreste gözaltına aldı. Getirildikleri Antalya'da emniyette ifadeleri alınan şüpheliler, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Flört uygulamasından tanıştıkları kişileri 2 Milyon lira dolandıran 3 şüpheli yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Flört uygulamasından tanıştığı kişileri dolandıran şüpheliler yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ferhat eser: dönmesi yamuğu her türlü suçu işliyor yakalanıp serbest kalıyor nasıl bir memleket olduk biz neden bunlar en ağır cezayı almıyor 191 2 Yanıtla
    Yunus emre Işık: kardeş sen okuma bilmiyor musun, yoksa papağan mısın ezberletilen şeyleri mi konuşuyorsun ? yazıyor ya orda adliyeye sevk edilmiş diye, serbest kalmış diye birşey yazmıyor 2 3
  • Ümit Yurtsever: Bitmez bu ülkenin kerizi 140 3 Yanıtla
  • kamer tekeş: yuruyen hpv 94 3 Yanıtla
  • Mert kursun : Kasinani kasirlar her gordugune atlamayacaksin az bile yapmislar beyniniz asagidami calisiyor 48 4 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu: Ne kadar kendimi bilsem de bu hatun benim şifrelerimi kolayca alabilir. 6 0 Yanıtla

Advertisement