Detektör köpekle aranan uyuşturucu sobanın içerisinden çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Detektör köpekle aranan uyuşturucu sobanın içerisinden çıktı

Detektör köpekle aranan uyuşturucu sobanın içerisinden çıktı Uyuşturucu operasyonunda 56 şüpheli hakkında Adli işlem başlatıldı Antalya'nın Finike ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, detektör köpeğin de desek verdiği aramada aranan uyuşturucu...

15.03.2023 11:38  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Detektör köpekle aranan uyuşturucu sobanın içerisinden çıktı

Uyuşturucu operasyonunda 56 şüpheli hakkında Adli işlem başlatıldı

ANTALYA - Antalya'nın Finike ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, detektör köpeğin de desek verdiği aramada aranan uyuşturucu madde sobanın içerisinde bulundu.

Antalya İl Jandarma ve Finike İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçunu işledikleri tespit edilen 32 şüpheli şahsı gözaltına aldı. Uyuşturucu Madde Kullanma suçunu işleyen 24 şüpheli şahıs hakkında da işlem yapılarak operasyon çerçevesinde 56 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. İhbar istikametinde harekete geçen ekipler çok sayıda adreste arama gerçekleştirdi. Detektör uyuşturucu köpeğinin de verdiği destekle bir adreste yapılan aramada aranan uyuşturucu madde sobanın içerisinden çıktı.

Detektör köpekle aranan uyuşturucu sobanın içerisinden çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Detektör köpekle aranan uyuşturucu sobanın içerisinden çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement