Çerkezköy'de Dron Destekli Uygulamada 35 Sürücüye Ceza Kesildi - Son Dakika
3.Sayfa

Çerkezköy'de Dron Destekli Uygulamada 35 Sürücüye Ceza Kesildi

Çerkezköy\'de Dron Destekli Uygulamada 35 Sürücüye Ceza Kesildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen dron destekli uygulamada, 35 sürücüye toplamda 54 bin 330 TL trafik cezası kesildi. Ayrıca uygulama sırasında 2 Afgan göçmen de yakalandı.

09.02.2024 10:40  Güncelleme: 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan dron destekli uygulamada 35 sürücüye 54 bin 330 TL ceza kesildi. Uygulamada 2 Afgan göçmen de yakalandı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü koordinesinde, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde trafik kural ihlallerinin önüne geçmek, trafik kazalarını ve kaza sonrası oluşan maddi-manevi kayıpları engellemek, algılanan yakalanma riski duygusunu en üst seviyeye çıkarmak için yoğun olan güzergahlar ile kavşak konumunda olan kesimlerde dron ile denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde jandarma ekipleri trafik kuralları hatalarına geçit vermedi. Ekiplerin denetimlerinde toplam 35 sürücüye 54 bin 330 trafik idari para cezası uygulandı. Ekipler denetimlerde Afganistan uyruklu 2 göçmen şahıs yakaladı. Şahıslar işlemlerinin ardından İl Göç Müdürlüğüne teslim edilecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çerkezköy'de Dron Destekli Uygulamada 35 Sürücüye Ceza Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement