Balıkesir'de 173 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Balıkesir'de 173 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Balıkesir\'de 173 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, göçmen kaçakçılığına yönelik operasyonlarında 173 düzensiz göçmen ve 2 organizatörü yakaladı. Yakalanan organizatörlerden biri tutuklandı. Operasyonlar sonucunda 172 Afganistan, bir Özbekistan uyruklu düzensiz göçmen ve 2 araç ele geçirildi. Diğer organizatör ve araçlar hakkında ise yakalama çalışmaları devam ediyor.

22.02.2024 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de jandarma ekipleri, göçmen kaçakçılığına yönelik yürüttükleri operasyonlarda 173 düzensiz göçmeni ve 2 organizatörü yakaladı. Organizatörlerden biri tutuklandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, göçmen kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik olarak gerçekleştirdikleri istihbari çalışmalar neticesinde; 7 farklı göçmen grubu yakaladı. Gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda 2 organizatör, 172 Afganistan, bir Özbekistan uyruklu düzensiz göçmen ve göçmenleri taşımakta kullanılan 2 araç ele geçirildi.

Yakalanan 2 organizatörden biri tutuklanırken, diğeri hakkında adli işlemler devam ediyor. Ayrıca tespit edilen 2 organizatör ve 2 araç hakkında yakalama çalışmaları sürdürülüyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Balıkesir'de 173 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement