Antalya'da Tadilat Tartışması: Silahlı Kavga, Yaralılar ve Silahın Bulunması - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da Tadilat Tartışması: Silahlı Kavga, Yaralılar ve Silahın Bulunması

Antalya\'da Tadilat Tartışması: Silahlı Kavga, Yaralılar ve Silahın Bulunması

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir evin tadilatı sırasında çıkan tartışmada silahla ateş eden bir kişi, iki kişiyi yaraladı. Polis ekipleri, kaçan şahsı bulmak için araştırma yaparken, silahın bir çöp konteynerine atıldığı bilgisi üzerine çöpleri didik didik aradı. Ancak silah bulunamayınca şahıs, silahı koyduğu yeri itiraf ederek teslim etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

02.11.2023 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polise çöp konteynerinde didik didik silah arattı, çıkmayınca kendi elleriyle teslim etti

Tadilat tartışması üzerine çıkan kavgada bir kişi silahla olmak üzere iki kişi yaralandı

ANTALYA - Antalya'da komşular arasında yaşanan tadilat tartışmasında çıkan kavgada bir kişi silahla olmak üzere iki kişi yaralandı. Kaçan şahsı saklandığı yerde yakalayan polis ekipleri, olayda kullanılan silahın bir çöp konteynerde atıldığı bilgisi üzerine çöplerin içerisinde didik didik silahı aradı. 10 dakika suren aramanın ardından silah çıkmayınca şahıs koyduğu yeri itiraf ederek, kendi elleriyle teslim etti.

Olay, Kepez ilçesi Ulus Mahallesi 2103 sokak üzerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre; sokak üzerinde tadilatı yapılan bir evden çıkan sesler üzerine Y.S. ile karşı komşuları Ali Çağır F. ve babası Muhammet Muammer F. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa surede kavgaya dönüsünce Y.S. yanında bulunan silahla ateş etmeye başladı. Olayda Ali Çağrı F. ayağından kurşunla yaralanırken, babası da darp sonucu kafasından yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıslara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı, ardından ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Olay ardından tarafların yakınları tartışmaya devam etti. Tartışmayı polis ekipleri araya girerek sonlandırdı.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan Y.S'nin bulunması için araştırma gerçekleştirdi. Yapılan araştırmada alınan ihbarda şahsın yakınlarda bulunan bir petshop içerisinde saklandığı öğrenildi.

Şahıs polis ekiplerince gözaltına alınınca olayda kullandığı silahı çöp kovasına attığını söyledi. Ekipler ellerine eldiven takarak uzun sure çöp konteyner içerisinde silahı aradı. 10 dakika sure aramada silah çıkmayınca şahıs silahı petshop içerisinde sakladığını itiraf etti. Ekipler şahsı gözaltı aracından indirerek silahı koyduğu yeri gösterdi. Silah polis ekipleri tarafından muhafaza altına alınırken, şahıs da polis merkezine götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili araştırması devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Tadilat Tartışması: Silahlı Kavga, Yaralılar ve Silahın Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement