Yeni Nokia Modelleri 5 Aralık'ta Geliyor - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Yeni Nokia Modelleri 5 Aralık'ta Geliyor

Yeni Nokia Modelleri 5 Aralık\'ta Geliyor

Nokia yeni modelini 5 Aralık tarihinde tanıtacağını kısa bir video eşliğinde duyurdu HMD Global yeni Nokia modellerini 5 Aralık tarihinde tanıtacağını resmi twitter hesabı üzerinden duyurdu. HMD Global, Nokia Mobile resmi twitter hesabı üzerinden yayınladığı video da zirveye tırmanan teması ile performanslı ürünler duyuracağının altını çiziyor ve "find out more" (daha fazlasını bul) mottosunu kullanıyor.

23.11.2019 12:43

Nokia yeni modelini 5 Aralık tarihinde tanıtacağını kısa bir video eşliğinde duyurdu

HMD Global yeni Nokia modellerini 5 Aralık tarihinde tanıtacağını resmi twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Yeni Nokia Modelleri 5 Aralık'ta Geliyor

HMD Global, Nokia Mobile resmi twitter hesabı üzerinden yayınladığı video da zirveye tırmanan teması ile performanslı ürünler duyuracağının altını çiziyor ve "find out more" (daha fazlasını bul) mottosunu kullanıyor.

Yeni Nokia Modelleri 5 Aralık'ta Geliyor

5 Aralık tarihine yaklaşık iki hafta kalmışken "Ailemize yeni katılanlar tanıtılacak" olarak yer alan ifadelere göre Nokia model serisinin yeni ürün gamının tanıtılacağı ortaya çıkıyor.

Yeni Nokia Modelleri 5 Aralık'ta Geliyor

Kısa tanıtım videosunda ve yapılan açıklamada "bizi izlemeye devam edin" cümlesiyle yeni modellerin ilgi çekeceğini de ortaya çıkmış oluyor.

Yeni Nokia Modelleri 5 Aralık'ta Geliyor

Yeni modellerin geçen yıl tanıtılan 8.1, 5.1 ve 2.2 modellerinin yenisi olarak 8.2, 5.2 ve 2.3 olarak isimlendirilebileceğini düşünebiliriz. Aşağıda yer alan video ile Nokia'nın yeni telefonu hakkındaki kısa tanıtım filmini izleyebilirsiniz.

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Yeni Nokia Modelleri 5 Aralık'ta Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement