Zabıta Dairesi Başkanından Basına Kutlama - Son Dakika
Yerel

Zabıta Dairesi Başkanından Basına Kutlama

Zabıta Dairesi Başkanından Basına Kutlama

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 107. Yıldönümü ve Basın Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi’ni ziyaret etti.

24.07.2015 16:35

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 107. Yıldönümü ve Basın Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette basın merkezi personelinin bayramını kutlayan İra, basın emekçilerinin hak ettikleri değeri gördükleri bir dünyada yaşamalarını temenni etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi'ni ziyaret etti. İra'ya ziyarette Zabıta Şube Müdürü Mustafa Duman ve İnsan Kaynakları Şube Müdürü Kemal Kaplan eşlik etti. Basın merkezi çalışanları ile tek tek tokalaşarak, bayramlarını kutlayan İra, basın emekçilerinin kutsal bir görev yürüttüklerini belirtti. Basın Danışmanı Pınar Ekmen, Basın Yayın Şube Müdürü Ahmet Müştak Aydın, Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya tarafından karşılanan İra, mesai mefhumu gözetmeksizin, Büyükşehir Belediyesi için Basın Merkezi ile müşterek çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Basının insanların haber alma özgürlüğüne ışık tuttuğunu belirten Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, "Basın Merkezi'nde görevli olan personel nezdinde, Manisa'da görev yapan yerel, bölgesel ve ulusal basın temsilcilerinin günü kutlu olsun" dedi. İra, Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Pınar Ekmen'e de çiçek takdiminde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıta Dairesi Başkanından Basına Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement