Yunus Emre Başkan Adayı Çerçi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Yunus Emre Başkan Adayı Çerçi İlk Toplantısını Yaptı

Yunus Emre Başkan Adayı Çerçi İlk Toplantısını Yaptı

AK Parti Yunus Emre İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, ilk toplantısını Yunus Emre Kadın Kolları ile yaptı.

22.01.2014 17:50

AK Parti Yunus Emre İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, ilk toplantısını Yunus Emre Kadın Kolları ile yaptı.

Yunus Emre Kadın Kolları Başkanı Belma Çağ'ın davet ettiği toplantıya katılan Çerçi, tek amaç ve hedeflerinin Yunus Emre İlçesi'ne hizmet olduğunu belirterek, hep birlikte çalışarak hedeflerinin mümkün olacağını kaydetti.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel yaptı. Yüksel, AK Parti Yunus Emre İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi'nin AK Parti'nin kuruluşundan bu güne partinin her kademesinde görev yaptığını belirterek, iki dönem milletvekilliği yapan Çerçi'nin partinin il başkanlığı görevinde bulunduğunu da hatırlattı. Yüksel, Çerçi'nin çalışkan, başarılı, siyasette ve akademisyen olarak tecrübeli birisi olduğuna dikkat çekerek, Yunus Emre Belediye Başkanlığı'na aday olmasından dolayı memnun olduklarını ifade etti. Zorlu seçim süreci yaşanacağını belirten Çerçi, öncelikle ilk toplantısını kadın kollarıyla olduğunu için yönetime teşekkür etti. AK Parti Yunus Emre İlçe Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Dr. Mehmet Çerçi, Yunus Emre ilçesinin Manisa'nın en büyük ilçesi olduğunu da hatırlatarak, tarımsal ekonomisi, sanayisi, kültürü ve sporuyla birlikte en iyi hizmetlerin halka yansıması için gayret göstereceklerini söyledi.

AK Parti Yunus Emre İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, şöyle konuştu; " Hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Tek hedefimiz ve amacımız var oda Yunus Emre İlçesi'ne en iyi hizmeti vermektir. Geçmişte yaptığımız hizmetlerin daha da iyisini fazlasıyla yapacağız. Bunun için AK Parti'nin bunları yapacak gücü var. Ankara ve Yunus Emre İlçe Belediye Başkanlığı el ele vererek, büyük hizmetlere imza atacağız. Hep birlikte gece gündüz çalışacağız. Özellikle Kadın kollarına bu toplantıyı tertipledikleri için teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımız Engin Yüksel, İlçe Ana kademe yönetimi, siz kadın kolları başkanı Belma Çağ önderliğinde yönetim kurulu üyelerinize ve gençlik kolları başkanı Emre Şener ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına çalışmalarda başarılar diliyor teşekkür ediyorum. AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan Adayı olarak projelerimiz hazır. Biz AK Belediyecilik anlayışını ilçemizle tanıştıracak ve milletimize hizmeti etmek için çalışacağız" - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunus Emre Başkan Adayı Çerçi İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement