Yörtürk Vakfı'ndan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yörtürk Vakfı'ndan Ziyaret

Yörtürk Vakfı\'ndan Ziyaret

Yörük-Türkmen Kültürüne Hizmet, İlim, Sağlık, Eğitim, Araştırma, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (YÖRTÜRK) Genel Sekreteri ve aynı zamanda Dünya Yörük Türkmen Birliği Federasyonu Başkanı Altuğ Yörükoğlu, Serik Yörük Türkmen Derneği Başkanı Mustafa...

14.05.2012 16:46

YÖRTÜRK Vakfı Genel Sekreteri Altuğ Yörükoğlu, Antalya Vali Vekili Recep Yüksel'i ziyaret etti

Yörük-Türkmen Kültürüne Hizmet, İlim, Sağlık, Eğitim, Araştırma, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (YÖRTÜRK) Genel Sekreteri ve aynı zamanda Dünya Yörük Türkmen Birliği Federasyonu Başkanı Altuğ Yörükoğlu, Serik Yörük Türkmen Derneği Başkanı Mustafa Kuş ve beraberindeki heyet ile birlikte Vali Vekili Recep Yüksel'e ziyarette bulundu.

Vali Vekili Recep Yüksel ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, "Serik Yörükler Derneği, Dünya Yörük Türkmen Birliği Federasyonu Başkanlığı ile YÖRTÜRK Vakfı çok önemli bir projeye gönül koymuşlar. Bu proje ile Serik'te yekpare 2 bin metrekare Yörük çadırı ve içinde Yörüklere özgü el ve ev sanatları üretiminin, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) desteğiyle hayata geçirilmesi çalışmalarına başlanacak" dedi.

YÖRTÜRK Vakfı Genel Sekreteri Altuğ Yörükoğlu da, siyaset üstü ve toplumsal hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerine vurgu yaparak, Yörük kültürünü yaşatmak ve sağlıklı olarak gelecek nesillere aktarmak için çalıştıklarını anlattı.

Ziyarette Vali Vekili Yüksel'e Atatürk'ün soyağacını gösteren tablo ile Yörük Vakfı'nın 17 yıldır yayınlanan dergisi hediye edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yörtürk Vakfı'ndan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement