Yılmaz Büyükerşen'in Tekirdağ Temasları - Son Dakika
Yerel

Yılmaz Büyükerşen'in Tekirdağ Temasları

Yılmaz Büyükerşen\'in Tekirdağ Temasları

Süleymanpaşa Belediyesi’nin davetlisi olarak Tekirdağ’a gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile birlikte belediyenin çalışmalarını yerinde inceleyip meclis üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

12.12.2016 13:18

Süleymanpaşa Belediyesi'nin davetlisi olarak Tekirdağ'a gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile birlikte belediyenin çalışmalarını yerinde inceleyip meclis üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

İlk olarak Süleymanpaşa Belediyesi'nin parklarını gezen Prof. Dr. Büyükerşen, 100. Yıl Mahallesi ve Baykallar'daki Mutlukent Çay Bahçelerinde hizmete sunulan kitap durak, tansiyon kabini, sokak kütüphaneleri ve çocukların eğlence alanlarını inceledi.

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı'nda öğrencilerle buluştu

Yaklaşık 500 öğrencinin eğitim gördüğü Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı'na da giden Eşkinat ve Büyükerşen, konservatuarda verilen eğitimleri yerinde incelerken Çalgı Yapım Atölyesi'nin ürettiği çalgılardan oluşan sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı.

"Yapılanlar gelişmekte olan bir şehrin gelişimini oldukça hızlandıracak şeyler"

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı ve çay bahçelerine konan bazı uygulamaların Eskişehir'de de olmasını çok arzu ettiğini dile getiren Büyükerşen, "Bu konuda da biz Süleymanpaşa Belediye Başkanımızdan destek alacağız. Yapılanlar gelişmekte olan bir şehrin gelişimini oldukça hızlandıracak şeyler. Ekrem Eşkinat başkanımızı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi ile akşam yemeğinde bir araya geldi

Değirmenaltı Mahallesi'nde Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ve kendi isminin verildiği caddenin açılışını gerçekleştiren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tekirdağ'daki temaslarına bir dizi ziyaret ile devam ederken akşam yemeğinde Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri bir araya geldi.

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nün restoranında Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerinin katıldığı yemekte Büyükerşen Eskişehir'de 18 yıldır devam eden belediye başkanlığı kariyeri ve belediyecilik deneyimlerini meclis üyeleri ile paylaştı.

Kahvaltı ile Tekirdağ'a veda etti

Geceyi Tekirdağ'da geçiren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in son durağı Tekirdağ Ramada Otel'de Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından düzenlenen kahvaltı oldu.

Kahvaltıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Tekirdağ İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

"Bizi geleceğe Atatürk'ün ilke ve devrimleri taşıyacaktır"

Kahvaltı sonunda veda konuşması yapan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, "Yaklaşık 24 saattir bulunduğum Tekirdağ'a beni davet eden başta Süleymanpaşa Belediye Başkanım olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bizler Atatürk'ün yolunda yürüyen sosyal demokratlarız. Sizlerden ricam ne yaparsanız yapın bu yolda yürüyerek yapın. Çünkü bizi geleceğe Atatürk'ün ilke ve devrimleri taşıyacaktır" diye konuştu.

Veda konuşmasının ardından veda fotoğrafı çekilirken Büyükerşen, herkese teşekkür ederek Tekirdağ'dan ayrıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmaz Büyükerşen'in Tekirdağ Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement