Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden "Öfkeni Kontrol Et" Programı - Son Dakika
Yerel

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden "Öfkeni Kontrol Et" Programı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden "Öfkeni Kontrol Et" Programı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Tarafından “Öfkeni Kontrol Et” projesi kapsamında emniyet personeline yönelik program düzenlendi.

23.12.2013 17:55

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Tarafından "Öfkeni Kontrol Et" projesi kapsamında emniyet personeline yönelik program düzenlendi.

Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda düzenlenen programa Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe ve emniyet müdürlüğü personeli katıldı. Rehberlik ve Araştırma Merkezi görevlilerinden Mustafa Yılmaz, Öfkeni Kontrol Et Projesi kapsamında katılımcılara Polislik mesleğinde öfke kontrolünün nasıl sağlanacağı konusunda bilgi verdi. Yılmaz,"Öfke kuvvetli ve kontrol edilmesi güç bir duygudur. Projemizin temel amacı ise kişinin kendisine ve çevresine zarar vermeden öfkesini kontrol altına alabilmesi ve öfkenin mesleki yaşantı üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirgemektir" dedi. Daha sonra Yerköy İlçe Emniyet Amiri Erol Çetinkaya, Polisin zor kullanma yetkileri hususunda emniyet personeline bilgiler aktardı. Konuşmaların ardından Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından "Öfkeni kontrol et" projesi ile doğru müdahale şeklini anlatan tiyatro gösterisi yapıldı. Program sonunda Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe Rehberlik ve Araştırma Merkezi görevlilerinden Mustafa Yılmaz'a teşekkür ederek çiçek takdim etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden 'Öfkeni Kontrol Et' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement