CHP Antalya Belediye Başkan Adayı Akaydın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Antalya Belediye Başkan Adayı Akaydın Açıklaması

CHP Antalya Belediye Başkan Adayı Akaydın Açıklaması

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akaydın, "Antalya'ya 700 milyon liralık yatırım yaptık, 300 proje yürüttük" dedi.

06.03.2014 23:24  Güncelleme: 09:16

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın, "Antalya'ya 700 milyon liralık yatırım yaptık, 300 proje yürüttük" dedi.

Akaydın, Korkuteli ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Antalya'ya 35 yıldır hizmet ettiğini belirterek, bunun son beş yılının Büyükşehir Belediye Başkanlığı olduğunu söyledi.

Görev süresi boyunca Antalya'ya büyük yatırımlar yaptığını ifade eden Akaydın, "Antalya'ya 700 milyon liralık yatırım yaptık, 300 proje yürüttük. Antalya'nın çehresini değiştirdik, 12 tane prestij caddesi yaptık. Esnafın yüzü güldü. Bunlardan gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Akaydın, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük özelliklerinden birisinin çalmayan, çaldırmayan belediye olduğunu dile getirerek. kaynakları çarçur etmeden, halk için harcadıklarını ifade etti.

Antalya'ya ya yaptıklarını Korkuteli'ne de yapacaklarını belirten Akaydın, "Şimdi önümüzde yeni bir seçim var. Bu seçimde sandıktan bizi Hüseyin Çil ile beraber çıkarmanızı istiyorum. Bu desteklerinizi gözlerinizden okuyorum, hepinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Antalya Belediye Başkan Adayı Akaydın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement