Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak, Döşemealtı ilçesinde AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel’e destek vermeleri için çağrıda bulundu.

17.02.2014 12:30

Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak, Döşemealtı ilçesinde AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel'e destek vermeleri için çağrıda bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Nurettin Tursun ve Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak Döşemealtı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Türel ve Tursun, Çolak'ın desteğiyle seçim çalışmalarına Döşemealtı'nın Belde ve köylerini ziyaret ederek sürdürdü. Ziyaretlerde vatandaşlara seslenen Türel, AK Parti iktidarının getirdiği Büyükşehir Yasası'na karşı çıkanların bugün köy ve beldelere hizmet getirmek için çalıştıklarını söyledi.

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın 2009 yılındaki seçim vaatlerinde Antalyalıları kandırdığını ileri süren Türel, "Bedava elektrik dedi unuttu, ucuz su dedi suya defalarca zam yaptı, 100 bin kişiye iş dedi sonra bir sıfır fazla atmışlar diyerek halkımızı hem kandırdı hem de vatandaşımızla dalga geçti" diye konuştu.

TARIM VE HAYVANCILIĞA DESTEK SÖZÜ

Köylerde ve beldelerde tarım ve hayvancılığı destekleyeceklerini bildiren Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Nurettin Tursun, "Yeni projelerimiz var. Onları köy ve beldelerimizde uygulayarak hem hizmet hem de istihdam sağlayacağız. Ama köylerimizi rant kurbanı ederek köylü kardeşlerimizin temel geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılığa darbe vurmayacağız. Onların bu geçim kaynaklarını sürdürebilmeleri için ne gerekirse yapacağız" diye konuştu.

TURSUN'DAN HASTANE MÜJDESİ

Döşemealtılılara yeni projeleri içerisinde yeni bir hastanenin olduğu yönünde bir de söz veren Tursun, "En geç 2016 yılında Döşemealtı ilçemize hastanemizi kazandırmış olacağız ve ilçemizin en önemli eksikliklerinden birini gidereceğiz. Ondan sonra hemşerilerimiz Antalya'ya sadece denize girmek için gidecekler. Diğer bütün ihtiyaçlarını ilçemizde karşılayacaklar."

ESKİ FUTBOLCU ÇOLAK DESTEK İSTEDİ

Türel ve Tursun ile birlikte toplantılara katılan ardından Ankara'ya hareket etmek için ayrılan eski milli futbolcu Tanju Çolak vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Türel'i 25 yıldır tanıdığını söyleyen Tanju Çolak vatandaşlara "Menderes Türel'e destek verin" çağrısında bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement