"Herkes Sandığa Gidip Demokratik Hakkını Kullanmalı" - Son Dakika
Yerel

"Herkes Sandığa Gidip Demokratik Hakkını Kullanmalı"

"Herkes Sandığa Gidip Demokratik Hakkını Kullanmalı"

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gürün, "Yerel seçimlerde herkesin sandığa gidip demokratik hakkını kullanması gerekiyor." dedi.

12.02.2014 17:40  Güncelleme: 17:41

Muğla Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Gürün, "Yerel seçimlerde herkesin sandığa gidip demokratik hakkını kullanması gerekiyor" dedi.

Gürün, seçim çalışmaları kapsamında Dalaman'ın Elcik, Taşbaşı, Bozbel, Gürleyik, Narlı, Sabunlu köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Gürün, yerel seçimlerden sonra Fethiye'den Bodrum'a kadar yaklaşık 13 bin kilometrekare alan ve bin 124 kilometre sahil şeridine sahip coğrafyada, hizmetin her yaşam alanına ulaşacağını söyledi.

Yerel seçimlerden sonra 13 ilçe belediyesi ve bir büyükşehir belediyesi ile hizmetlerin ulaştırılacağını belirten Gürün, "30 Mart yerel seçimleri diğer seçimlerden farklı. Muhtarlarımız eskiden köylerine hizmet gelmesi için kaymakamlığa, il genel meclisine, valiliğe gidiyor, hizmet için birçok onay alması gerekiyordu. Yeni yasayla büyükşehir belediyesinin yetkileri ve kaynakları artacak. Hizmetler görev alanına göre bu belediyelerle gelecek" dedi.

Gürün, vatandaşlardan siyasi görüşleri ne olursa olsun kendilerine hizmet edecek, inandıkları adaylara oy vermelerini isteyerek, Muğla'daki bütün büyükşehir belediye başkan adaylarının çok değerli, dürüst insanlar olduğunu belirtti.

Seçim sürecini çok seviyeli, düzgün bir şekilde geçirdiklerinin altını çizen Gürün, "Düşüncelerimizi, fikirlerimizi sizlere ulaştırmak için çalışıyoruz. Sandıkta seçimi sizler yapacaksınız. Bu yerel seçimlerde herkesin sandığa gidip demokratik hakkını kullanması gerekiyor. Bu seçimlerde yüksek katılımla, milletin iradesi tam olarak sandığa yansımalı" diye konuştu.

Gürün'e ziyaretlerinde CHP Dalaman Belediye Başkan adayı Muhammet Şaşmaz, CHP Dalaman İlçe Başkanı Erdoğan Karakuş ve partililer eşlik etti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Herkes Sandığa Gidip Demokratik Hakkını Kullanmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement