Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP'nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canalioğlu: "Akçaabat ilçemizde Ali Türen Öztürk arkadaşımızla önemli projelere imza atacağız"

28.01.2014 17:10

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Volkan Canalioğlu, "Akçaabat ilçemizde Ali Türen Öztürk arkadaşımızla önemli projelere imza atacağız" dedi.

Canalioğlu, Akçaabat Belediye Başkan adayı Ali Türen Öztürk, İl Başkanı Yavuz Karan, İlçe Başkanı Mustafa Nadir ile Akçaabat ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Akçaabat'ın Trabzon'un en büyük ilçelerinden biri olduğunu belirten Canalioğlu, "Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesini kazandığımızda bu güzel ilçemizde çok başarılı çalışmalar yapacağız" ifadesini kullandı.

Canalioğlu, mevcut belediyenin vatandaştan kopuk, kenti geriye götüren bir anlayışta olduğunu öne sürerek, "Bu anlayış yerini sevgi ve saygıya bırakacak. Vatandaşlar bu kentte en iyi hizmeti alacak. Akçaabat ilçemizde Ali Türen Öztürk arkadaşımızla önemli projelere imza atacağız. Biz halkın hizmetkarıyız. Onların memuruyuz. Trabzon halkı her şeyin en iyisine layıktır. Bunu kendilerine önceki dönemde olduğu gibi yeniden yaşatacağız" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement