Yalova Valisine Tepkiler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Yalova Valisine Tepkiler Sürüyor

Yalova Valisine Tepkiler Sürüyor

Batman Eğitim Bir Sen Şubesi, Yalova Valisinin bir öğretmene hakaret ettiği ve ardından öğretmenin yaşamını yitirmesi üzerine bir açıklama yaptı.

07.04.2015 07:57

Vali'ye bir tepki de Eğitim Bir Sen'den

Eğitim Bir Sen Şube yönetimi "Yalova Valisi derhal görevden el çektirilmelidir"

Eğitim Bir Sen Şubesinde basın açıklaması yapan sendika yöneticileri, Yalova Valisine tepki gösterdi.

Basın açıklamasını okuyan Şube Başkanı Mehmet Ergin, öğretmen Halil Serkan Öz'e hakaret eden Vali'nin, derhal görevden alınması gerektiğini ifade etti.

Ergin "Geçtiğimiz günlerde Yalova'da Okul gezisi sırasında öğretmen Halil Serkan Öz'ü öğrencilerin önünde eskimiş refleksleri hatırlatır biçimde tahkir etmesi üzerine gerçekleştirilen protesto eyleminde öğretmen ne yazık ki hayatını kaybetti. Bu konuda sendika olarak Türkiye'de 82 model Kenan Evren yönetmeliğinin antidemokratik hükümler içermesi nedeniyle, bunun ortadan kaldırılmasına ilişkin kararlılığımızı ifade ettik. Aynı talep çerçevesinde erkek memurlarla ilgili ironik ve çağ dışı yönetmeliğin ortadan kaldırılması için ortaya koyduğumuz irade devam etmektedir. Valinin bu tavrı kabul edilebilir değildir. Merhum öğretmene Yüce Allah'tan rahmet ailesine sabır diliyor, Vali'ninde derhal görevden el çektirilmesini talep ediyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yalova Valisine Tepkiler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement