Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova\'dan Kısa Kısa

Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Yalova Emniyet Müdürlüğü görevinden kısa bir süre sonra ayrılacak Ahmet Selim Akyıldız'ı makamında ziyaret etti.

29.05.2013 16:30

(Anadolu Ajansı - İsmail Ersan) -Koçal'dan Akyıldız'a veda ziyareti

Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Yalova Emniyet Müdürlüğü görevinden kısa bir süre sonra ayrılacak Ahmet Selim Akyıldız'ı makamında ziyaret etti.

Yayımlanan kararname ile görevi değişen Akyıldız'a, Yalova'daki görev süresi boyunca hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Koçal; "2009 yılından itibaren Yalova Emniyet Müdürlüğü'nde yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. İnşallah mesleki yaşamınızı dilediğiniz gibi sürdürürsünüz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, Başkan Koçal'a nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

-Koçal'dan başarılı kursiyerlere sertifika

Yalova Belediyesi Karanfil Evleri bünyesinde düzenlenen kursları başarıyla tamamlayan 250 kadına sertifikalarını Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal verdi.

Bir kafede düzenlenen sertifika töreninde Koçal, kursiyerlere teşekkür ederek, "Daha önce de söyledim. Yalova'da yaptığımız bu kurs organizasyonu önemli bir olay, ama bunu önemli kılan sizin katılımınız. Siz bu kadar katılımcı olmasaydınız biz heyecanlı olamazdık. Katıldınız, yeni şeyler öğrendiniz. Yeni arkadaşlıklar ve dostluklar elde ettiniz" dedi..

Yalova Belediyesi bünyesinde karanfil evleri kurslarında eğitim görerek el becerileriyle yeni ürünler ortaya çıkaran kursiyerlerin elde ettikleri ürünleri ev ekonomisine çevirecekleri ortamı hazırlayacağını dile getiren Koçal, şöyle konuştu:

"Elde ettiğiniz ürünlerin ticari olarak geri dönüşünü arzuluyorsunuz. Bunun farkındayız. Hatırlarsanız daha önce 'Ramazan şehri' dediğimiz bir etkinlik düzenliyorduk. İlk başta bizim istediğimiz gibiydi. Sonradan biraz amacından çıktı. Kahvehane kültürüne dönmeye başladı. Bu sene 'Ramazan Şehri'ni kurmayı düşünmüyoruz. Onun yerine geçen sene tespit ettiğimiz Osmanlı Parkı'ndan marinaya kadar olan bölümde ahşaptan dükkanlar hazırlayacağız. Gönüllü faaliyetlerde bulunan derneklere kısa süreli temin edeceğiz. Kermes gibi etkinlikler burada yapılabilecek. Karanfil evlerine tahsis ettiğimiz dükkan sürekli açık kalarak sizin ürünlerinizi satacak. İnşallah talepleriniz karşılanmış olacak. El becerilerinizi ev ekonomisine çevireceğiz."

Koçal, konuşmasının ardından toplam 30 kurstan 250 kursiyere temsili olarak sertifikalarını takdim etti. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement