Yaklaşan Yerel Seçimler - Son Dakika
Yerel

Yaklaşan Yerel Seçimler

Yaklaşan Yerel Seçimler

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, diğer partilerin adaylarının ülkücülerin oyları üzerinden hesap yapmamalarını isteyerek, ülkücülerin kendi partisine ve adaylarına sahip çıkacaklarını söyledi.

05.02.2014 15:49

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, diğer partilerin adaylarının ülkücülerin oyları üzerinden hesap yapmamalarını isteyerek, ülkücülerin kendi partisine ve adaylarına sahip çıkacaklarını söyledi. Ulucan, insanı insanla buluşturmaya geldiklerini ifade etti.

Parti binasında basın açıklaması yapan MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, her türlü ayrımcı ve ayrıştırıcı, bölücü ve istimrarcı anlayışın karşısında olan bir hizmet geleneğine sahip olduklarını dile getirdi. Ulucan, "Bizler, üretken, çalışkan, gelişmeci, halktan ve haktan yana olan bir hizmet geleneğine sahibiz. Bizler siyasi kapkaççılık, siyasi istismar, siyasi ayrımcılık anlayışına karşı mücadele etmiş bir geleneğe sahibiz. Önce ülkem ve milletim, sonra partim diyen bir siyaset anlayışını ilke edinen bir liderimiz var" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaklaşan Yerel Seçimler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement