Voleybolculardan Başkan Dede'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Voleybolculardan Başkan Dede'ye Ziyaret

Voleybolculardan Başkan Dede\'ye Ziyaret

Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen 'Muş Gençliği Voleybolu Sevdi' projesi kapsamına Ankara ve Antalya gezisine katılan voleybolcular, kente döndükten sonra kendilerine destek veren Belediye Başkanı Necmettin Dede'yi ziyaret...

22.02.2013 19:03

Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen 'Muş Gençliği Voleybolu Sevdi' projesi kapsamına Ankara ve Antalya gezisine katılan voleybolcular, kente döndükten sonra kendilerine destek veren Belediye Başkanı Necmettin Dede'yi ziyaret ettiler.

Voleybolcularla birlikte Başkan Dede'yi makamında ziyaret eden Lalezar Voleybol Takım Antrenörü Ferzende Emre, desteklerinden dolayı Dede'ye teşekkür etti. Grupta şu anda ikinci olduklarını ifade eden Ferzende Emre, bu hafta sonu karşılaşacakları Iğdır İl Özel İdaresi Voleybol Takımı'nı yenmeleri halinde gruptan çıkmayı garantileyeceklerini söyledi. Yapılacak karşılaşmaya Başkan Dede'yi de davet eden Emre; "Sayın Başkanımız her zaman olduğu gibi bu yılda kulübümüze destek vermeye devam ediyor. Aldığımız desteklerle şu anda grupta ikinci durumdayız. Bu hafta Iğdır ekibini yenmeyi başarırsak gruptan çıkmayı garantileriz" dedi.

Kendilerine destek verenleri asla unutmadıklarını vurgulayan Emre; "Biz nankör değiliz ve bize destek verenleri her zaman yad ederiz. Bize verilen desteklerle son yıllarda çok güzel mücadeleler veriyoruz. Takımımızda şu anda 7 gencimiz üniversiteye yerleşmiş durumda. Bu başarılarda elbette ki bize destek verenlerin katkısı çok büyük" diye konuştu.

Gençlik yıllarında kendisinin de futbol ve voleybol oynadığını dile getiren Belediye Başkanı Necmettin Dede ise, geçirdiği sakatlık sonucu menüsküs ameliyatı olduğunu ve spordan uzak kaldığını kaydetti. Futbol izlerken her zaman içinin acıdığını ifade eden Dede; "Bundan dolayı pek fazla futbol karşılaşması izlemem. Çünkü her zaman gençliğim aklıma gelir ve içim acır. Ben de bu özlemimi başarılı kulüplere destek vererek gidermeye çalışıyorum" diye konuştu.

Muş'ta kulüp sayısının çok olduğuna dikkat çeken Dede; "Bu kulüpler sürekli bizlerden destek bekliyorlar. Bizim de gücümüz bir yere kadar. Her hafta bir kulübün isteğiyle karşı karşıya kalıyoruz. Oysa bu kulüpler kendi branşlarında birleşmiş olsalar çok daha başarılı olabilirler. Şu anda kulüp sayımız fazla olduğu için hepsine yeteri oranda destek de veremiyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Ferzende Emre tarafından Başkan Dede, 49 sırt numaralı forma hediye edildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Voleybolculardan Başkan Dede'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement