Vergi Haftası Ziyaretleri Devam Ediyor… - Son Dakika
Yerel

Vergi Haftası Ziyaretleri Devam Ediyor…

Vergi Haftası Ziyaretleri Devam Ediyor…

Vergi Haftası dolayısıyla Vergi Dairesi Başkanı ve beraberindeki heyet Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanını İ.Hakkı Hınıslıoğlu’nu ziyaret ettiler.

25.02.2014 16:46

Vergi Haftası dolayısıyla Vergi Dairesi Başkanı ve beraberindeki heyet Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanını İ.Hakkı Hınıslıoğlu'nu ziyaret ettiler.

Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla, 1990 yılından bu yana kutlanan Vergi Haftası'nın 25.si çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Bu yıl 24 Şubat - 2 Mart 2014 tarihleri arasında kutlanacak olan Vergi Haftası etkinlikleri dolayısıyla Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz başkanlığındaki heyet Erzurum Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Erzurum Ticaret Borsası'na girişte Başkan Hınıslıoğlu'na çiçek takdiminde bulunan Vergi Dairesi Başkanı Poyraz yaptıkları çalışmalar ve Vergi Haftası hakkında bilgiler verdi.

Başkan Poyraz, "Her geçen yıl artan bir vergi bilincine sahip kitlelerle buluştuğumuz, başta gönüllü uyumu yüksek mükellef ziyaretleri olmak üzere birçok sosyal etkinlikler yanında, vergi kavramını kamuoyunun gündemine sunuyoruz. Gelenekselleşen Vergi Haftası etkinliklerimiz bu yıl 24 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşmeye devam edecektir" dedi.

Heyette bulunan Vergi Dairesi mensupları bir süre sohbet eden Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu ise vergi vermenin kutsal bir görev olduğuna vurgu yaparak, "Herkesin vergi verme yükümlülüğü olduğuna ve bu bilinçte olunması gerektiğine dikkat çekerek, Kayıt dışı işlemlerin azalmadığı sürece ekonominin güçlü olamayacağını, Vergi de adaletin sağlanmasının tamamıyla kayıt dışı ekonominin azaltılmasıyla sağlanacağını, Kayıt dışı ile mücadele çalışmalarını uzun vadeye yayarak ve sürekli olarak yapılmasının daha verimli olacağını" ifade etti.

Bu arada ziyarette, Erzurum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akgün, Erzurum Vergi Dairesi Başkan Yardımcısı ve Grup Müdürleri Sefer Demir, Mehmet Kuzucu, Kazım Karabekir Vergi Dairesi (KKVD) Müdürü Ayşe Gınalı, Denetim Koordinasyon Müdürü Mehmet Yalçınkaya ile Avukat Nagihan Yeşilyurt' da hazır bulundular. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Haftası Ziyaretleri Devam Ediyor… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement