Vatandaşlardan Belediyeye Tepki - Son Dakika
Yerel

Vatandaşlardan Belediyeye Tepki

Vatandaşlardan Belediyeye Tepki

Siirt'te kar yağışı nedeniyle kaldırımların temizlenme çalışmalarının geç yapılması vatandaşların tepkisiyle karşılandı.

23.12.2013 15:36

İl merkezinde kar yağışı nedeniyle kaldırımların temizlenme çalışmalarının geç yapılması vatandaşların tepkisiyle karşılandı.

Belediyesi ekiplerinin, karla kaplı cadde ve kaldırımlarda buz temizleme ve tuzlama  çalışmalarını, yağışın üzerinden 11 gün sonra yapmaya başlaması vatandaşların tepkisine neden oldu. Belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığını savunan Uğur Gümüş adlı vatandaş, yoğun kar yağışı günler öncesinde olmasına rağmen birçok cadde ve kaldırımın halen karla kaplı olduğunu ve bu durumun kendilerini üzdüğünü söyledi.

Gümüş, belediye ekiplerinin bu tür durumlara hazırlıklı olması gerektiğini ifade ederek,"Maalesef ilimizde 11 gün önce yoğun bir kar yağışı meydana geldi. İl merkezinde birçok cadde ve kaldırım halen karla kaplı durumda. Belediye ekipleri buz kaldırma ve tuzlama çalışmalarına yeni başlamış bulunuyor.  Özellikle ara ve çıkmaz sokaklarda bu durum daha da had safhada. Buralardaki esnaf çok mağdur. Siirt gibi küçük bir il merkezinin bu kadar süreye rağmen halen kardan temizlenememiş olması üzüntü vericidir" şeklinde konuştu.

Öte yandan Siirt Belediyesi'nden yapılan açıklamayla, kar yağışının ardından il merkezinde biriken buzların sürücüleri ve yayaları zor durumda bıraktığı, buz kaldırma ve tuzlama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vatandaşlardan Belediyeye Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement