Vanlı Hasta Kızın 'Erdoğan' Sevgisi - Son Dakika
Yerel

Vanlı Hasta Kızın 'Erdoğan' Sevgisi

Vanlı Hasta Kızın \'Erdoğan\' Sevgisi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesinde yatan Ayşenur Kamuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini Rabia işareti yaparak gösterdi.

31.03.2017 16:01

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesinde yatan Ayşenur Kamuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini Rabia işareti yaparak gösterdi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın hafta sonu Van'a yapacağı ziyaret öncesi YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezine giden AK Parti 23. Dönem Van Milletvekili İkram Dinçer; hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, karanfil verdi. Çocuk yoğun bakım ünitesinde yaklaşık 58 gündür yatan 16 yaşındaki Özafagus CA+ Pnömoni hastası Ayşenur Kamuş da, kendisini ziyaret edenlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletmesi üzerine 'Rabia' işareti yaparak Cumhurbaşkanına olan sevgisini gösterdi.

AK Parti 23. Dönem Van Milletvekili İkram Dinçer, bu durumun kendilerini çok etkilediğini belirterek, "Bizler cumartesi günü yapılacak olan miting çalışmaları kapsamında YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezinde bulunan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, karanfil verdik. Tabi ziyaret ettiğimiz tüm hasta ve hasta yakınlarına Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın selamlarını da iletiyorduk. Burada kendisini ziyaret ettiğimiz bir hastamız, bizler çok etkiledi. Ağır bir hastalığı olan bu kızımıza Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettim, bu esnada kızımız gözlerini açtı ve Rabia işareti yaptı. Bizler insanların Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini tekrar gördük" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vanlı Hasta Kızın 'Erdoğan' Sevgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement