Vanlı Depremzede Çocuklar İçin Ücretsiz Sinema Gösterimi - Son Dakika
Yerel

Vanlı Depremzede Çocuklar İçin Ücretsiz Sinema Gösterimi

Vanlı Depremzede Çocuklar İçin Ücretsiz Sinema Gösterimi

Erzurum'da, Vanlı depremzede çocuklar için ücretsiz sinema gösterimi yapıldı.

12.12.2011 20:40

Erzurum'da, Vanlı depremzede çocuklar için ücretsiz sinema gösterimi yapıldı.

Depremzede çocuklar, ailelerinin eşliğinde Erzurum Alışveriş Merkezi'ndeki Cinebonus sinemalarında, ücretsiz film izleme imkanı buldu.

Vanlı depremzede 9. sınıf öğrencisi Betül Ölmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Her yerde deprem oluyor gibi hissediyorum. Deprem, psikolojimizi olumsuz etkiledi. Hayatımda ilk defa Erzurum'da sinemada film izleme imkanı buldum" dedi.

Güvenli bir ortamda olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Ölmez, depremden sonra Erzurum'a yerleştirileceklerini duyduğunda çok sevindiğini, kentteki yetkililerin kendilerini çok iyi ağırladığını bildirdi.

İl Kriz Merkezi Başkanlığı Depremzede Koordinatörü Canip Yılmaz da, Hizmet içi Eğitim Enstitüsü'ne yerleştirilen 150 depremzede ailenin çocukları için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.

Yılmaz, "Erzurum'a gelen depremzede ailelere kapsamlı hizmetler veriyoruz. Barınma imkanının yanında sosyal ve kültürel etkinlikler de hazırlıyoruz. Bu kapsamda 250 öğrencimiz sinemada film izleme imkanı buldu" diye konuştu.

Cinebonus Sinemaları İşletme Müdürü Halet Telli de depremzedelere sinema imkanı sundukları için mutlu olduklarını ifade etti.

Telli, "Amacımız depremzedelerin stres atmasını sağlamak. İl Kriz Merkezi Başkanlığı ile ortaklaşa çalışma düzenledik ve depremzede öğrencilere ücretsiz sinema imkanı sunduk. İlk defa sinemada film izleyen çocukları burada görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vanlı Depremzede Çocuklar İçin Ücretsiz Sinema Gösterimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement