Vali Yardımcısı Balcıoğlu, Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcısı Balcıoğlu, Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Vali Yardımcısı Balcıoğlu, Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Antalya Vali YLardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Korkuteli ilçesine bağlı Dereköy’de yapımı son aşamaya gelen 12 derslikli okul inşaatında incelemelerde bulundu.

06.06.2014 12:26

Antalya Vali YLardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Korkuteli ilçesine bağlı Dereköy'de yapımı son aşamaya gelen 12 derslikli okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Antalya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tevfik Kahveci, Korkuteli Kaymakam Erkan Karahan ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ile birlikte yapımı devam eden 12 derslikli Dereköy İlkokulunda incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, okul personeli ve öğrencilerle de sohbet etti.

Vali Yardımcısı Balcıoğlu, "Devletimizin başlatmış olduğu eğitim seferberliği kapsamında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yeni okullar kazandırmaya devam ediyor. Şuna 12 derslikli bir okulumuzun tamamlanmak üzere. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için ne kadar emek versek, ne kadar yatırım yapsak azdır. Bizler çok iyi biliyoruz ki bu güzel ülkemiz, iyi yetişmiş, kişilikli ve vizyon sahibi inançlı insanlarla büyüyecek ve güçlenecektir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcısı Balcıoğlu, Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement