Vali Öztürk, Olur ve Oltu'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Öztürk, Olur ve Oltu'da İncelemelerde Bulundu

Vali Öztürk, Olur ve Oltu\'da İncelemelerde Bulundu

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk haftasonu Olur ve Oltu ilçelerini ziyaret etti.

17.12.2012 12:17

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk haftasonu Olur ve Oltu ilçelerini ziyaret etti.

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İl Jandarma Komutan Vekili J. Yarbay Şahmettin Özdemir ve İl Özei İdaresi Genel Sekreteri Ednan Yazıcı ile birlikte ilk ziyaretini Olur Kaymakamlığına gerçekleştiren Vali Öztürk Kaymakam Ömer Cimşit ve ilçe müdürleri ile bir süre görüştü. İlçedeki çalışmaları ve sorunları dinleyen Vali Öztürk daha sonra Olur Belediyesine geçti. Başkan Rüstem Polat tarafından belediye girişinde karşılanan Vali Öztürk burada da bir süre kalarak belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Başkan Polat ziyareti anısına Vali Öztürk'e bir şilt takdim etti.

Vali Sebahattin Öztürk ilçe merkezindeki ziyaretlerin ardından Atlı Köyüne hareket etti. İlçeye 22 Km. uzaklıkta bulunan Atlı köyünde köylüler tarafından karşılanan Vali Öztürk vatandaşlarla bir araya geldi. Dursun İşleyen isimli 87 yaşındaki emekli bir imam ile uzun uzun sohbet eden Vali Öztürk İşleyen'in okuduğu şiirleri ilgiyle dinledi.

Olur programının ardından Oltu'ya gelen Vali Öztürk, geçtiğimiz günlerde hac farızasını yerine getiren Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala'nın babası Temel Ala ve eşini ziyaret etti. Bir süre burada kalan ve hac görmesini tamamlayan Vali Öztürk akşam saatlerinde Erzurum'a döndü. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Öztürk, Olur ve Oltu'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement