Artvin Valisi Cirit'ten Evi Yanan Ailelere Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Artvin Valisi Cirit'ten Evi Yanan Ailelere Geçmiş Olsun Ziyareti

Artvin Valisi Cirit\'ten Evi Yanan Ailelere Geçmiş Olsun Ziyareti

Artvin Valisi Cirit, bir süre önce 11 ev, 28 ahır ve samanlık ile 4 büyükbaş hayvanın yandığı Yusufeli'ne giderek, zarar gören ailelere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

03.09.2014 10:06  Güncelleme: 10:55

Artvin Valisi Kemal Cirit, bir süre önce 11 ev, 28 ahır ve samanlık ile 4 büyükbaş hayvanın yandığı Yusufeli ilçesine giderek, yangında zarar gören ailelere "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Vali Cirit, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Emniyet Müdür Vekili Ali Adıgüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İshak Hacıkamiloğlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Salih Avcı, Yusufeli Kaymakamı Ömer Dereci ile bir süre önce yangın çıkan Yusufeli ilçesindeki Dereiçi köyüne bağlı Terat mezrasına geldi.

Cirit'i, köy girişinde karşılayan köy muhtarı Sabri Duman,  sebebi henüz anlaşılamayan yangında, 11 ev, 28 ahır ve samanlık ile 4 büyükbaş hayvanın yanarak telef olduğunu söyledi.

Yangın enkazında incelemelerde bulunan Cirit, olayda zarar gören ailelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Cirit, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından köydeki vatandaşların zararının karşılanması için acil yardım talebinde bulunduklarını ifade ederek, "İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerimizi köyümüze göndererek hasar tespit çalışmalarını yaptırdık. Devlet olarak hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. Bu konuda ilgili kurumlarla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" diye konuştu.

Vali Cirit ve beraberindekiler köylüler ile sohbet edip buradan ayrıldı. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Artvin Valisi Cirit'ten Evi Yanan Ailelere Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement