Vali Al: "Osmaniyespor'un Hedefi, 3. Lig Olmalı" - Son Dakika
Yerel

Vali Al: "Osmaniyespor'un Hedefi, 3. Lig Olmalı"

Vali Al: "Osmaniyespor\'un Hedefi, 3. Lig Olmalı"

Osmaniya Valisi Kerem Al, Osmaniyespor’un hedefinin 3. Lig olması gerektiğini söyledi.

11.08.2015 14:26

Osmaniya Valisi Kerem Al, Osmaniyespor'un hedefinin 3. Lig olması gerektiğini söyledi.

7 Ocak Şehir Stadyumundaki sezon açılışı törenine katılan Vali Kerem Al, Osmaniyesporlu futbolcular ile tanışarak, takım hakkında bilgi aldı.

Osmaniyespor'a yeni sezonda başarılar dileyen Vali Al, "Osmaniye belli büyüklükte bir il. Bu nedenle takımımızın sporda şu an bulunduğu nokta kabul edilemez. Takımımızın mutlak surette bu sene 3. Lige çıkma hedefi olmalı ve futbolcularımız bu hedefe odaklanmalıdır. Şu an güzel bir ekip kuruldu. Başarılı olacaklarına inanıyorum. Takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ise "BAL Ligi Osmaniye Spor'a yakışmıyor. Osmaniyesporumuzu profesyonel ligde göreceğimizi ümit ediyorum. Osmaniye'de büyük bir heyecan ve birliktelik var. İnşallah bu birliktelik bir sinerji olarak Osmaniye Spor'u 3. lige taşıyacaktır. Buna gönülden inanıyorum" diye konuştu.

Osmaniye Spor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Teke ise bugün aynı zamanda basketbol takımının da sezon açılışının yapılacağını kaydederek, "Takımımız önümüzdeki günlerde kampa gidiyor. Kampta uyum içinde çalışacak ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarına önümüzdeki ay hazırlıklı bir şekilde katılacağız. Hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmek. Aynı şey Kadın Basketbol takımımız için de geçerli. Bütün Osmaniyelilerin desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Vali Kerem Al ve beraberindekiler Osmaniyespor'un ilk antrenmanını izledikten sonra 7 Ocak Şehir Stadyumunda ayrıldılar. Vali Kerem Al daha sonra Tosyalı Spor Salonu'na geçerek basketbol sezonunun açılışına katıldı. Bayan Basketbol Takımı oyuncuları ile tanışan Vali Kerem Al, takıma başarılar dileyerek, "Takımımızın bu yıl güzel başarılara imza atacağına inanıyorum" dedi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Al: 'Osmaniyespor'un Hedefi, 3. Lig Olmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement