Uyumlu Mükellefe Plaket Verildi - Son Dakika
Yerel

Uyumlu Mükellefe Plaket Verildi

Uyumlu Mükellefe Plaket Verildi

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi Malmüdürlüğü tarafından 24.Vergi Haftası kapsamında vergisini zamanında ve düzenli ödeyen vergi mükelleflerine teşekkür belgesi ve plaket verildi.

28.02.2013 10:36

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi Malmüdürlüğü tarafından 24. Vergi Haftası kapsamında vergisini zamanında ve düzenli ödeyen vergi mükelleflerine teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Malmüdürlüğü tarafından vergisini düzenli ve zamanında ödeyen Doğuş Bayrakçı Tarım Gıda, Eczacı Ahmet Tuncer, Gazi Tarım ve Hasan Ekinci 'Uyumlu vergi mükellefi' seçildi. Gazipaşa Malmüdürü Ömer Faruk Harmancı ve malmüdürlüğü personelinden oluşan ekip, vergi mükelleflerini iş yerlerinde ziyaret etti.

Ekip, uyumlu vergi mükelleflerine, Antalya Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü'nün gönderdiği teşekkür belgesi ve plaketi verdi. Malmüdürü Harmancı, ziyaretlerde yaptığı konuşmada vatandaşlara hizmetin sürekli olması, ülkenin kalkınması, insanların ihtiyaçlarının karşılanması, devletin sürekli gelir elde etmesinin vergi ile mümkün olacağını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uyumlu Mükellefe Plaket Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement